Kako izgleda nova raznobojna Dior Makeup kolekcija

Dopustite da vam Bella Hadid predstavi novu letnju beauty opsesiju - ajlajnere i maskare u raznim bojama.

Dior je lansirao Diorshow 2018 makeup kolekciju - liniju maskara i tečnih ajlajnera u raznim bojama, savršenim za toplu sezonu koja je pred nama. Sada možete biti kreativni i zabaviti se sa različitim izgledima koji će privlačiti pažnju gde god da se pojavite - što je i glavna ideja makeup umetnika Petera Philipsa koji je kreirao neverovatan look na Belli kombinujući različite nijanse poput pink, ultra-ljubičaste, tirkizne, žute... Po njemu, svaka žena sada može da izgleda izazovno sa bojama, ali na elegantan način.

 

A post shared by Dior Makeup (@diormakeup) onApr 20, 2018 at 5:06am PDT

Međutim, kako mnoge dame izbegavaju korišćenje raznobojnih maskara i ajlajnera, Peter je dao nekoliko saveta. Prvi je da kao bazu koristite klasičnu crnu maskaru, a da samo na vrh trepavica stavite drugu upadljivu nijansu. Druga varijanta je da istu šarenu maskaru nanesete samo na donje trepavice. Generalno, mogućnosti su ogromne, ali je suština ista: da istaknete oči na neočekivane načine.

Linija tečnih ajlajnera - "On Stage" - nam dolazi u 15 različitih nijansi, dok maskare "Pump N' Volume" u novih 5: crnoj, boji breskvem pink, ljubičastoj i plavoj. Formula je vodootporna, što znači da je savršena za nošenje na plaži, ali i u večernjem izlasku.

V.R.

foto: Dior Makeup

Pročitajte još

Pročitaj još