Kat Von D nova makeup kolekcija obeležava 10-godišnjicu brenda

Vesti su napokon zvanične: Kat Von D lansira kolekciju kojom će proslaviti desetogodišnjicu njenog istoimenog brenda.

Ove velike vesti je beauty mogul objavila na Instagramu uz pomoć neverovatnog promo-videa koji najavljuje novu kolekciju. Za sada je objavljen samo deo, a prema Katinim rečima u narednih nekoliko meseci ćemo videti još mnogo toga zanimljivog. Što je najbitnije, linija će nam stići vrlo brzo – u maju.

 

A post shared by Kat Von D (@thekatvond) onMar 12, 2018 at 4:33pm PDT

“U poslednjih četiri meseca sam dosta radila na ovom videu za novu kolekciju uoči desetogodišnjice brenda i još malo je ostalo da se edituje. Želela sam da predstavim priču Kat Von D Beauty brenda kroz 10 mojih modernih muza – neke koje već znate i neke koje bi trebalo da upoznate! Ovih deset muza su me neverovatno inspirisale, ne samo zbog njihove fizičke lepote, već i zbog doprinosa koje daju svetu kroz njihovu umetnost. Jedva čekam da ih upoznate i pogledate ceo video”, napisala je Kat.  

Prema videu možemo pretpostaviti da će kolekcija biti neverovatna, kao i da će sadržati dosta proizvoda sa sjajem i šljokicama. Još jedna bitna stvar je da će uz novu kolekciju biti predstavljena i kutija za odlaganje šminke na čijoj će se površini ekskluzivno nalaziti crteži umetnice i beauty gurua.

 

A post shared by Kat Von D (@thekatvond) onJul 8, 2017 at 1:50pm PDT

Jedva čekamo maj!

Pročitajte još

Pročitaj još