Kat Von D predstavlja nove proizvode koji će vas oduševiti

Kad Von D je zaista zauzeta u svakom smislu i ni svaki trenutak iskorišćava na pravi način kako bi unapredla svoj makeup biznis.

Od početka 2018. godine se udala, predstavila veliku kolekciju koja slavi 10-godišnjicu brenda, objavila je da je trudna i lansirala još nekoliko odličnih proizvoda. I iako smo tek na prvoj polovini godine, Kat nema nameru da stane. Nedavno je na svom Instagram profilu objavila video u kome se vide nove palete senki “Fetish” koje ćemo uskoro moći da nabavimo (tokom avgusta ili septembra).

Skečeve za ovu “Fetish” kolekciju je beauty mogul predstavila još prošle godine, a danas napokon možemo videti finalne proizvode. Ali, to nije sve! Ako ste fan i korisnik fenomenalnog Von D Trooper Tatto ajlajnera, onda će vas ova vest oduševiti: u novoj liniji će se naći i Dagger ajlajner čiji je vrh kos pod uglom od 30 stepeni za lakše nanošenje. Koliko to super zvuči, zar ne? Pored novog dizajna ajlajnera, biće predstavljeni i InkWell Matte tečni ajlajneri u šest neverovatnih boja: beloj, crnoj, tirkiznoj, kraljevsko plavoj i pink, kao i Lash Liner.

Da li ste uzbuđeni, jer mi jedva čekamo?!

 

A post shared by Kat Von D (@thekatvond) onJul 4, 2018 at 1:25pm PDT

V.R.

foto: Kat Von D Beauty

Pročitajte još

Pročitaj još