Kristen Stewart je novo lice CHANEL Make Up kampanje

Američka glumica, Kristen Stewart, postala je novo zaštitno live 2016 EYES COLLECTION kampanje, iza koje stoji Mario Testino a čije je lansiranje planirano za mart. Moderne, magnetski privlačne lepote, i slobodnog duha, Stewartova se pojavljuje na nizu portreta koji prikazuju različita lica Chanel žene.

Stewartova je prethodno bila lice Paris-Dallas 2013/14 Métiers d’art kolekcije 2013. godine, kao i lice kampanje za Paris in Rome 2015/16 Métiers d’art kolekciju, koja će biti lansirana u maju ove godine. Ona je i glavna protagonistkinja u filmu Karla Lagerfelda, Once and Forever, premijerno prikazanog prošlog decembra na reviji u Rimu.

Stewart je pridobila kritičare ulogama u filmovima Panic Room (2002), Into the Wild (2007), Twilight sagi (započetoj 2008. godine), Adventureland (2009), Clouds of Sils Maria (2014) i Still Alice (2015), između ostalog. Ove godine, Kristen će se pojaviti u filmu Personal Shopper, francuskog režisera Oliviera Assayasa, kao i u filmu Woody Allena i filmu režisera oskarovca, Ang Lee, Billy Lynn’s Long Halftime Walk, drami smeštenoj u Iraku.

Pročitaj još