Lako do raskošnih trepavica za samopouzdanje koje traje

Da li ste nekada probale da se našminkate i pritom izostavile maskaru? Sigurno ste vrlo brzo uočile da nešto vašem licu nedostaje.

Guste, zavodljive trepavice predstavljaju neizostavni deo make-up look-a i današnji su must have u svakoj prilici. Najbolji efekat postiže se uz pomoć maskare koja sprečava nastanak neželjenih grudvica i ne razmazuje se, a takva je upravo i nova Avon Ultra Volume Lash Magnify maskara, čija tehnologija definiše, podiže i popunjava vaše trepavice stvarajući trodimenzionalni volumen.

Zahvaljujući inovativnom Smartfibre kompleksu kojom je obogaćena, ova maskara će vam pružiti raskošne trepavice koje svaka žena priželjkuje, dok će vas istovremeno naoružati samopouzdanjem koje će trajati tokom čitavog dana. Novu vodootpornu maskaru čini formula koja jednim potezom popunjava mesta gde trepavice nedostaju, dok ih različiti oblici vlakana oblažu i pružaju volumen i dužinu tokom 24 sata. Četkica je posebno dizajnirana u obliku badema uz pomoć koje svoje trepavice možete podići iz korena, zbog čega vam je stoprocentna gustina trepavica zagarantovana.

Ukoliko ste se brinule da li će vaša maskara odoleti svim izazovima tokom dana i noći – takvi problemi sada postaju prošlost! Ultra Volume Lash Magnify maskara osmišljena je upravo tako da spreči sve neželjene efekte poput crnih tragova i slepljenih trepavica, pružajući vam ultra raskošne trepavice i osećaj sigurnosti.

Nova Ultra Volume Lash Magnify maskara premijerno je dostupna po ceni od 449 dinara u Avon brošuri koja važi od 1. marta do 21. marta 2018. godine, kao i na sajtu www.avon.rs

Pročitajte još

Pročitaj još