Limitirana edicija Fenty Beauty Killawatt hajlajtera u prazničnom stilu

Hajlajter sa Swarovski kristalima će ostvariti vaše snove.

Upoznati smo sa novim Fenty Beauty “Diamond Ball-Out” Killawatt hajlajterom koji je Rihanna predstavila uoči godišnjeg događaha Diamond bala. Sada je, u pravo vreme za prazničnu sezonu, lansirana unapređena verzija  - sa Swarovski kristalima.

Dugotrajni hajlajter je ostao isti: dizajniran za svaku nijansu tela i lako nanošenje zahvaljujući hibridnoj krem-puderastoj formuli. Proizvod ima cilj da istakne svaki deo lica i uklopi se uz vaš celokupni look. Pakovanje je optočeno Swarovski kristalima, što ovaj nezoabilazni deo šminke čini must-have komadom, Pored pakovanja hajlajtera, Swarovski kristali su prenešeni i na Cheek-Hugging četku za hajlajtovanje (br. 120), što ih čini sjajnim parom i istovremeno poklonom koji možete priuštiti sebi ili nekoj drugoj dragoj osobi.

Međutim, potrebno je da požurite ako želite da baš ova verzija bude vaša, jer je kreirano samo 10 komada! Ono što ovu šminku čini još primamljivijom jeste što će 100% od njene prodaje ići u fondaciju Clara Lionel, neprofitnu organizaciju koju je pevačica osnovala.

V.R.

foto: Fenty Beauty

Pročitajte još

Pročitaj još