Makeup trendovi za novu sezonu: must-have ruževi

Da li vam se sviđaju trendovi koje nam je do sada donela 2019. godina?

Ako je vaš odgovor pozitivan, onda je vreme da osvežite vaš look i isprobate nove mogućnosti koje nam nudi beauty, a posebno makeup industrija. Ovog puta su u centru usne, a novi trendovi samo dolaze jedan za drugim. Ipak, uspeli smo da na jednom mestu izdovjimo nekoliko onih koji će biti najpopularniji tokom čitave prolećne, ali i delom letnje sezone.

Neon nijanse

Sve dame koje vole osamdesete, obradovaće vest da se upadljive boje vraćaju u svet šminke. Razmišljajte o tome u vidu neonskih pink i narandžastih nijansi koje su odlične samostalno, ali i u paru sa crnim ajlajnerom i maskarom. Neon usne će vam dati neodoljivi akcenat koji će ceo look podići na nov nivo.

Vinil crvene usne

I dok crvena boja nikada neće izaći iz mode, klasična nijansa dobija unapređenje u vidu visokog sjaja. Sjajne usne možda nisu za svakog, ali je činjenica da ovakva boja usnama daje vizuelno puniji izgled.

Puderaste usne

Usne čije ivice nisu jasno definisane i blago razmazani ruž su trend koji makeup umetnici obožavaju. Ovaj efekat s enajbolje postiže sa mat ruževima ili puder-ruževima kakve je predstavio Chanel -  Rouge Allure Liquid Powder Matte. Pre nanošenja ruža nanesite balzam bez sjaja blagim pokretima prstiju, kako bi efeakt izgledao bolje, a boja bila postojanija.

Nude nijanse

Sa druge strane upadljivih boja se nalazi i njihov potpuni kontrast: nude ruževi koje smo mogli da vidimo na revijama za 2019. godinu. Ovakvi ruževi su sjajni za kombinovanje sa upadljivim makeup-om na očima. Obavezno investirajte u nijanse poput breskve ili pastelno koralne za ultimativan look.

V.R.

foto: pinterest, Chanel

Pročitaj još iz kategorije Make Up