Nova Fenty Beauty makeup kolekcija idealna za vrele letnje dane

Senke, ajlajner i prajmer za oči će dodatno kompletirati vašu makeup kolekciju.

Rihanna ne prestaje da nas iznenađuje novitetima! Nakon predstavljanja uspešnog Fenty x Savage brenda za donji veš i Bitch Please makeup kolekcije, pevačica je odlučila da se ne zaustavlja i da ode još jedan korak dalje. Nova Fenty Beauty kolekcija se fokusira isključivo na oči, pa ako ste u potrazi za novim četkicama, senkama i ajlajnerom – sada je pravo vreme da investirate.

Paleta senki “Moroccan Spice”

“Moroccan Spice” paleta senki je prvi predsatvljeno i ujedno must-have proizvod kolekcije. Sadrži 16 različitih mat i sjajnih nijansi koje su podeljene na tople, poput narandžastih i zlatnih (sa desne strane) i hladnije – smaragdne i tirkizne (sa leve). Kao što i samo ime palete kaže – boje su inspirisane lepotama Maroka.

Tečni ajlajner “Flyliner”

Rihanna nije tip osobe koji će predstaviti običan i jednosatvan ajlajner – jer je to prilično dosadno. Ona je njenu kremastu formulu nazvala “Flyliner”, a nijansu “Cuz I’m Black”. Sa tankim vrhom i jednostavnom bočicom koja podseća na flomaster, ovim ajlajnerom ćete uspeti da izvučete najbolju liniju na oku bez muke!

Prajmer za senke “Pro Filt’r”

Idealan za dame sa masnijom kožom, ali i generalno za sve tokom leta kada se zbojimo i previše. Ova formula će zadržati senku i ajlajner na mestu tokom celog dana, bez obzira na letnju temperaturu.

Četkice za senke

Ni jedna kolekcija za oči ne bi mogla da bude kompletirana bez četkica. Nova kolekcija nam donosi dve – jednu za nanošenje senke jednostavnim potezima, a druga za blendovanje i senčenje različitih nijansi.

V.R.

foto: Fenty Beauty

Pročitajte još

Pročitaj još