Noviteti beauty brenda Revlon: nova kampanja i novi ambasadori

Nakon samo nedelju dana otkako je Gal Gadot proglašena za najnovijeg ambasadora, poznati beauty brend je pridodao još nekoliko zvučnih imena njihovoj porodici. Ashley Graham, Adwoa Aboah, Raquel Zimmermann i Imaan Hammam su nove predstavnice brenda, dok u novoj kampanji pored njih učestvuju i Achok Majak i Rina Fukushi.

Revlon je lansirao pokret “Live Boldly” kao način podržavanja raznovrnosti i korak ka inkluzivnosti. Kao akcija koja utiče na pozitivnu promenu, kompanija slavi sve dame kao jednako lepe. Ovo je njihova prva kampanja u kojoj učestvuju modeli različitih veličina, godina i oblika, a na prvim slikama možemo videti šest prelepih dama u metalik haljinama kako zrače prirodnom lepotom. Ovo je ujedno i prvi zvanični ugovor sa beauty kućom za Ashley Graham, koja je u poslednjih godinu dana dobila veliku popularnost.

“Neverovatno sam počastvovana što sam postala deo ovako velike kampanje sa različitim tipovima žena, koja će nastaviti da kreira pozitivnu promenu. “Live Bodly” je moja mantra. Svaki dan sebi u ogledalu govorim ‘Ja sam jedinstvena, brilijantna i prelepa’, a zajedno sa Revlon-om možemo inspirisati žene širom sveta da urade isto”, rekla je Ashley.

Verujemo da će u budućnosti Revlon proizvodi imati veću raznolikost, jer je ipak ova kampanja veliki korak unapred ka kreiranju industrije lepote koja je jednaka za sve žene.

Pročitajte još

Pročitaj još