Paris haute couture: top beauty trendovi

Nedelja visoke mode u Parizu je uveliko završena, a mi polako analiziramo sve detalje i trendove koje smo mogli da vidimo na nekim od najvećih modnih revija.

Ovog puta smo fokusirani na beauty trendove koji će sigurno biti na vrhu tokom celog leta, ali i jeseni. Od šarenih senki, do potpuno prirodnog izgleda i sitnih detalja koji u potpunosti menjaju izgled, saznajte koji će se to “beauty haute couture” trendovi zadržati duže vreme u svetu lepote, ali i mode. 

V.R.

Pročitaj još

Konačno: Kiko Milano otvara svoju prvu prodavnicu u Srbiji

Dugoiščekivani italijanski make-up brend KIKO Milano, kojeg obožavaju milioni žena širom sveta, influenseri sa društvenih mreža i šminkeri, napokon stiže na srpsko tržište.

Šminkerka princeze Diane otkriva nam supermoći rumenila

Šminkera slavnih, Mary Greenwell poznata je kao neko ko je bio zadužen za makeup princeze Diane, te je zovu kraljevska šminkerka.

Nadogradnja trepavica i karantin

Da li je vredno da ih sami sklonite i kako da to učinite? U svakoj drugoj situaciji, niko vam ne bi preporučio da sami uklonite produžene trepavice. Jer svako agresivno uklanjanje trepavica, bez stručne pomoći, može oštetiti dužinu vaših trepavica, i na nekim mestima je moguće da vam nikada više neće porasti. Ali u situaciji u kojoj se sada nalazimo, možda možete rizikovati.

Kim Kardashian otkriva kako da konturišete lice za manje od 5 minuta

Ko bi bio bolji izbor u podučavanju ove tehnike, nego osoba za koju bi se moglo reći da je istu i izmislila. Kim Kardashian, nemoguće je ne pomenuti ovu divu, ako se govori o konturisanju. Kako pravilno naglasiti jagodice, koliko je bronzera zaista potrebno, i slično.

Colourpop je lansirao Princess Mulan kolekciju

Brend Colourpop, koji je donekle i poznat po raznim kolaboracijama, je pre samo par dana predstavio svoju najnoviju kreaciju. U pitanju je Mulan limitirana edicija šminke i kozmetike u saradnji sa Disneyjem.

Chanel ima nove nijanse Coco ruževa

Ova kolekcija je prvi put predstavljena prošle godine, a čine je 27 boja, od koji su najčešće u nude, roze i čokoladnim nijansama. Predstojeća kolekcija će imati još živahnije nijanse boja, koje su sasvim idealne za početak proleća.