Visoka moć prekrivanja i optimalna tolerancija – VICHY Dermablend linija


Žene oduvek vode „bitku“ sa nepravilnim tenom i sve do danas za postizanje ujednačenog izgleda bilo je potrebno naneti više slojeva kozmetičkih proizvoda.

Iako takva kombinacija različitih proizvoda doprinosi ujednačenom tenu, i dalje ostaju vidljive nepravilnosti u obliku izbočina, udubljenja i ožiljaka. Linija Dermablend pomaže u korekciji vidljivih nepravilnosti na koži i obezbeđuje čist, ujednačen ten zdravog sjaja. Za visok stepen prekrivanja i ujednačavanje tena masne kože sklone aknama izaberite Dermablend 3D Correction, dok za prekrivanje laganih do umerenih kožnih nedostatka (nepravilan ten, podočnjaci, crvenilo, ožiljci, itd.) isprobajte Dermablend Fluid. Tokom marta iskoristite posebnu Vichy promociju, pa uz kupovinu odabranog Dermablend pudera isprobajte i Pureté Thermale 3u1 micelarnu vodu (30 ml) i otkrijte trikove poznate make-up umetnice Milice Jevtić u okviru specijalne brošure.

DA LI PUDER SA VISOKIM STEPENOM PREKRIVANJA MOŽE DA PROMENI VAŠ ŽIVOT?


Naša koža je vitalan organ, pa je za postizanje idealnog tena bitno odabrati primeren puder. Ako koža dođe u dodir sa formulom koja nije prilagođena fiziologiji i potrebama kože, njen izgled se može promeniti, a to utiče na završni rezultat šminkanja. Danas puderi osim što pružaju efekat druge kože deluju i kao visokokvalitetni serumi i kreme u kojima se nalaze pigmenti koji neguju, regenerišu i štite našu kožu od spoljašnjih uticaja. Omogućavaju nam da ujednačimo boju kože lica i prekrijemo nedostatke i na taj način nam pružaju i brzo i zdravo rešenje za samopouzdanje. Pored toga, prirodan i ujednačen izgled kože lica je temelj za dalje uspešno nanošenje šminke. Koži sklonoj aknama primeren je jači korektivni puder koji će ujednačiti problematičan ten i omogućiti skrivanje nedostataka poput ožiljaka od akni, udubljenja, izbočenja, kao i hiperpigmentacija. Suvoj i problematičnoj koži odgovaraće nanošenje dodatne hidratacije, kao i nanošenje pudera utapkavanjem na područja koja su najproblematičnija.

VICHY PUDERI DERMABLEND - POTPUNA I TRENUTNA KOREKCIJA NEDOSTATAKA


DERMABLEND linija tečnih korektivnih pudera optimalne tolerancije za potpunu i trenutnu korekciju nedostataka kože, čak i ozbiljnih (crvenila, podočnjaci i nepravilnosti tena, vitiligo, angiomi, itd). Bez tragova, bez efekta maske. Za savršeno prekrivanje tokom 16 sati i osećaj „gole kože" uz mat efekat izaberite tečni korektivni puder DERMABLEND FLUID - za žene koje žele da prekriju lagane do umerene nedostatke (nepravilan ten, podočnjake, crvenilo, ožiljci, itd). Inovacija u liniji je DERMABLEND [3D CORRECTION] korektivni puder koji pruža vidljiv efekat u samo jednom nanošenju! Novi proizvod kožu dodatno hidrira, matira i koriguje tokom 16 sati uz osećaj lakoće i izuzetno prirodan konačni izgled. Korektivni puder sadrži AlliAgel™ formulu: izuzete taktilne osobine u kombinaciji sa najvišom efikasnošću. Tekstura kombinuje vodenu i bezvodnu fazu koje se savršeno upotpunjuju i zadržavaju svoja najbolja svojstva. Vodenasta faza pruža osećaj hidriranosti i svežine vode na koži i umiruje je dok se upija. Na taj način omogućen je prijatan, smirujući osećaj kod nanošenja, a nakon nanošenja pudera, na koži ostaje tanak, mek i baršunast veo. Zahvaljujući teksturi bez ulja i optimalnom odabiru mineralnih pigmenata, koža ostaje glatka od jutra do mraka.

Milica Jevtić, poznata makeup umetnica, isprobavajući Dermablend liniju pudera pripremila je korisne savete. Tom prilikom, ona je istakla: DERMABLEND 3D Correction je usavršen da bude idealan za kombinovanu i masnu kožu. Kako biste dodatno osigurali mat efekat na licu, preporuka za nanošenje je da koristite vlažne prste, četku za tečni puder ili sunđer natopljen termalnom vodom. Za prekrivanje podočnjaka neka Vaš izbor bude DERMABLEND Fluid jer se ova dva pudera idealno uklapaju i dopunjuju. Ukoliko imate problem sa razlikama u boji tena na licu poput tamnih fleka ili belih pečata bez pigmenta dobro je znati na koji način ćete ih najbolje prekriti. Ako želite da pokrijete fleku na licu potrebno je koristiti malo jači puder ili korektor koji ima snagu da prekrije tu nepravilnost. Prvo se na lice nanese laganiji tečni puder ili BB krema, a onda se na delove zahvaćene flekama nanese sloj DERMABLEND Fluida u odgovarajućoj nijansi“,  i dodala kako je kod odabira pudera bitno da se on uvek isprobava na viličnoj kosti i da se izabere nijansa svetlija od kože, jer kada se osenči lice, nanese rumenilo i ostatak šminke, to će se sve savršeno uklopiti.

Potražite idealnu nijansu i u liniji blistavih pudera Vichy TEINT IDEAL koji sadrže tehnologiju tečne svetlosti za blistav ten. Liniju čine tri proizvoda: sjajni tečni puder za normalnu do mešovitu kožu, kremasti puder za suvu kožu, kompaktni puder za sve tipove kože.

Pročitajte još

Pročitaj još