Yves Saint Laurent Beauty lansira ‘Solar Pop' kolekciju šminke

Yves Saint Laurent Beauty je predstavio letnju kolekciju šminke, akcentovanu električnim nijansama koje inspirišu za kreiranje upadljivih kombinacija.

Nova kolekcija šminke popularnog lukuznog brenda je savršena za letnju sezonu. „Solar Pop“ kolekcija se sastoji iz proizvoda koji su već uveliko poznati, ali koji su unapređeni i potpuno promenjeni kako bi se uklapali u letnji vajb.

Paleta bronzera - "Les Sahariennes Bronzing Stones" je formula napravljena sa ulatra finim pigmentima koji neguju i daju sjaj koži sa prirodnim efektom. Bronzeri dolaze u „Fire Opal“ nijansi koja koži daje lagani izgled kao osunčan suncem i mat finiš. Ova limitirana edicija dolazi u ekskluzivnom pakovanju, sa efektom zmijske kože i sjajem. „Full Metal Shadow“ sjajne senke za oči dobijaju dve nove egzotične nijanse, sa sjajnim i metalik efektom: „Gold Source“ je sjajna nijansa zlatne, dok je „Violet Wave“ metalik ljubičasta.

Još jedan YSL klasik, „Baby Doll Kiss & Blush“, donosi nove dve nijanse na usne i obraze. „Orange Intrépide“ i „Mauve Aventureux“ su odlične za kombinovanje, blendovanje i pružanje intezivnog efekta koji se slaže uz pravo letnje raspoloženje.

Upadljive boje ćete moći imati i na lakovima sa „Laque Couture“ u dve nove i ekskluzivno tropse boje: „Jungle Green“ i „Jungle Orange“.

„Solar Pop“ make up kolekcija će se u prodaji naći početkom maja.

Foto: Yves Saint Laurent Beauty

V.R.

Pročitaj još iz kategorije Make Up