Gwyneth Paltrow savetuje: uživajte u toploj kupci svaki dan

Glumica Gwyneth Paltrow je pored svog nagrađivanog talenta poznata i po profesionalnim wellness savetima koji već godinama pomažu mnogim ženama širom sveta. Od posebnih dijeta, do recepata za zdrave obroke i beauty trikova, Gwyneth zaista zna kako da uživa u životu, a da to ne utiče na njen izgled.

Nakon što je predstavila svoju najnoviju liniju kozmetika, osnivačica "Goop" lifestyle kompanije je otkrila jedan veoma bitan trik koji je zaslužan za njeno dobro raspoloženje i lep izgled kože.

"Svako veče napravim sebi kupku - osim ako sam negde gde nema kade", otkrila je glumica. "Počela sam sa tom rutinom kada sam imala otprilike 22 godine i tokom snimanja prvog film au Londonu. Tamo je bilo baš hladno i topla kupka je bio jedini spas i rešenje da se izvuče hladnoća iz kostiju. Tako da sam počela da punim kadu svako veče. Međutim, kada sam se vratia kući, nisam mogla da prestanem sa tim i sada uživam u toploj kupci svake večeri."

Gwyneth se kupkama ozbiljno posvetila, a posebno njihovim aromaterapeutskim efektom koje se postiže mešavinom različitih biljnih ulja i soli za kupanje, što ju je podstaklo da i sama kreira liniju sa posebnim, lekovitim uljima za negu kože koji istovremeno i pozitivno utiču na psihološko stanje osobe koja ih koristi.

Pročitajte još

Pročitaj još