Nicole Kidman otkriva njene beauty tajne

Nicole Kidman važi za jednu od najlepših glumica Holivuda.

Njen jedinstven izgled, harizma, šarm i neprikosloven talenat čine da je svaka osoba zavoli još više, a s obzirom da je prešla petu deceniju života možemo i da se divimo njenom savršenom izgledu. Ovog puta smo odlučili da je pitamo kako joj to uspeva – da joj koža izgleda tako savršeno i negovano jer ipak ima dosta obaveza i konstantno nešto snima, a ovo su njeni odgovori...

Koža

“Briga o koži, korišćenje maski, pilinzi – sve ovo zaista pomaže.”

“Kao malu su me naučili da moram da skidam šminku svake večeri, a pošto radim svaki dan, po ceo dan, često koristim vlažne maramice uz pomoć kojih sve završim brzo. Takođe su odlične za putovanja jer ih možete nositi svuda. Takođe, oduvek nosim i brinem se o kremama sa zaštitnim faktorom, jer imam vrlo svetao ten. Što se tiče anti-age nege, koristim serum sa retinolom koji nanosim pred spavanje.”

Šminka & kosa

“Moje lične beauty ikone su Catherine Deneuve i Grace Kelly. Njihova lepota je bezvremena.”

Trepavice i obrve: “Stavljam blago tamniju nijansu na obrve, a pošto su mi trepavice dugačke, ali i ravne, moram da ih uvijam.”

Usne: “U mojoj tašni uvek možete pronaći sjaj za usne. Dovoljno je da samo uvijem trepavice i nanesem malo sjaja na usne i spremna sam da izađem iz kuće.”

Frizura: “Kada idem u salon, ne volim mnogo da sedim u stolici. Dovoljno je samo da mi ofarba koren, osuši i isfenira kosu i to je to. Kada sam kod kuće i na godišnjem odmoru, kosu sušim prirodno bez fena, ali pošto je kovrdžava, volim da nanesem malo kreme za stilizovanje kako bi se sve izgledalo kako treba.”

Ishrana & fitnes

“Odrasla sam sa ocem koji je redovno trčao na maratonima, dok je moja sestra učestvovala na trijatlon takmičenjima. Ja nisam radila ni jedno ni drugo, ali volim da trčim – sporim temopom. Nisam brza, niti lepa dok trčim, ali volim da budem napolju jer mi to podiže duh i daje osećaj zahvalnosti prema svetu, a to je za mene mir. Volim da idem na spinning treninge jer su poput jutarnjeg disko kluba. unutra je mračno, sa odličnom muziikm i tamo idem da bih započela dan veselo i sa puno energije.”

“Idealan doručak za mene je činija pirinčanih pahuljica sa borovnicama, ribizlama i bademovim mlekom. Ali, pre doručka obavezno pijem šolju mača čaja, nakon koje sledi kafa.”

Parfemi & telo

“Svoj parfem pravim sama, od mešavine različitih esencijalnih ulja. Mnogi su me pitali šta tačno koristim, ali nikome ne želim da otkrijem – to je moj tajni mix.”

“Sa 18 godina sam dobila licencu za masažera, kako bih pomogla mami koja je bolovala od kancera. To j bio moj način da joj pomognem i budem uz nju.”

V.R.

izvor/foto: harpersbazaar.com

Pročitajte još

Pročitaj još