Nivea Q10plus krema protiv bora: vaše najbolje godine su sada!

Starenje kože je neizbežan proces, ali ga žene širom sveta više ne doživljavaju kao nešto negativno, već su mu potpuno izmenile pristup.

Mnoge žene u tridesetim, četrdesetim ili pedesetim osećaju mnogo više samopouzdanja, osećaju se lepše i ispunjenije nego u svojim dvadesetim. Rezultati istraživanja koje je sproveo tim stručnjaka Beiersdorf kompanije su otkrili da je proces starenja kod žena drugačiji nego što su očekivali – mnogo je opušteniji, zabavniji i zanimljiviji.

Zahvaljujući redovnoj upotrebi dva proizvoda protiv starenja: NIVEA Q10plus dnevne kreme protiv bora koja koži vraća elastičnost, sprečava starenje i smanjuje vidljivost i pojavu bora, i NIVEA Q10plus noćne kreme protiv bora koja pospešuje regeneraciju kože dok spavate, žene mogu upravo sada da dožive svoje najbolje trenutke.

NIVEA Q10plus dnevna krema protiv bora

 
NIVEA Q10plus dnevna krema protiv bora i njena hranljiva formulacija sa koenzimom Q10 i kreatinom vidljivo smanjuju postojeće bore i sprečavaju pojavu novih. Zaštitni faktor 15 štiti kožu i sprečava njeno starenje. Ova krema koži nudi dubinsku hidrataciju i obezbeđuje mladalački, sveži izgled, a pogoduje svim tipovima kože.

50 ml, okvirna cena: 1181 din

NIVEA Q10plus noćna krema protiv bora

 
Idealni dodatak dnevnoj nezi je NIVEA Q10plus noćna krema protiv bora. NIVEA Q10 noćna krema protiv bora značajno smanjuje bore i regeneriše kožu tako da izgleda mekše i mlađe. Intezivna formulacija za negu sa Q10 i kreatinom regeneriše kožu tokom noći tako što povećava prirodne nivoe Q10 i kreatina i tako se na delotvoran način iznutra bori protiv bora pružajući intezivnu hidrataciju tokom cele noći.

50 ml, okvirna cena: 1181 din

Postoje neki jednostavni, svakodnevno primenjivi saveti koji će vam pomoći da u bilo kom dobu postignete da vaša koža izgleda mlađe:

1. Očistite kožu;

2. Primenite negu protiv starenja;

3. Postarajte se da dovoljno spavate;

4. Pijte dovoljno vode;

Uz mladalačku i svežu kožu ćete mnogo lakše uživati u svojim godinama, koliko god da ih imate, i osećati se dobro u bilo kom trenutku. :)

Pročitaj još iz kategorije Nega kože