Otkrivamo: beauty rutina Barbare Palvin

Ovako se poznata manekenka priprema za spavanje...

Ovo je godina mađarske lepotice: Barbaa je otkrivena sa samo 13 godina, našla se na mnogobrojnim naslovnicama prestižnih magazina, učestvovala je na revijama velikih brendova, a između ostalog i Chanel i Prada, od nedavno je postala anđeo Victoria’s Secret brenda i ujedno je lice Giorgio Armani Beauty. Odlučila je da nam otkrije svoju večernju beauty rutinu koju ćemo vam otkriti u nastavku!

Pre nego što počne sa „tretmanom“, Barbara voli da opusti kosu, jer je njen rep pričvršćen sa velikim brojem ukosnica. Nakon toga je vezuje u opuštenu punđu i počinje sa uklanjanjem šminke. Prvo uklanja najjaču šminku – na očima – uz pomoć Giorgio Armani Eye Makeup Remover, tako što natapa tufer i par sekundi ga drži na očima. Zatim laganim pokretima uklanja ostatke šminke i kako kaže „ovo je najbolji način jer ne vučete kožu i samim tim usporavate nastanak bora“. Takođe je otkrila da uvek skida šminku čak i kada je najumornija, jer koža mora da diše. Nakon toga koristi Giorgio Armani's Prima Instant Off Face, Eyes & Lips Oil-in-Gel Foaming Cleanser proizvod za čitavo lice kako bi uklonila i najmanje ostatke šminke. Ispira kožu i nežno je suši pamučnim peškirom – utapkavajući ga u kožu.

Sledeći na redu je Crema Nera Extrema Acqua Pantelleria Essence, takođe brenda Giorgio Armani, kremu koju koristi kao prajmer za hidratantnu kremu koja je njen sledeći korak. Nanosi njenu omiljenu kremu za veče koja ima laganu teksturu – zbog koje je i obožava - Crema Nera Extrema Supreme Reviving Cream. Umasirava je u kožu uz pomoć rolera od kvarca. „Uglavnom ga koristim ujutru, jer mi pomaže da smanjim nadutost nakon na primer dugog leta i ujedno ističe vilicu i jagodice. Ponekad ga stavim u zamrzivač da bi bio hladan i da bi imao još bolji efekat.“  

Finalni korak u večernjoj rutini je balzam za usne, a kako je samu sebe prozvala, zavisnik je od ovog proizvoda. Koristi Neo Nude Ecstasy Balm iz Giorgio Armani linije koji nanosi u debelom sloju kako bi joj se usne hidrirale tokom čitave večeri.

V.R.

izvor: harpersbazaar.com

Pročitajte još

Pročitaj još