Večernja beauty rutina Grace Elizabeth

Poznati model nam otkriva rutinu kojom neguje svoju kožu svake večeri.

Grace Elizabeth je jedna od najpopularnijih modela današnjice i često je možemo videti u mnogim modnim kampanjama, revijama i na naslovnim stranama magazina. Kao osoba koja je u poslu u kome se zahteva besprekoran izgled sa dosta šminke, Grace je morala da razvije svoj poseban način za negu kože kako bi je zaštitila i očuvala.

Nakon što očisti kožu, Elizabeth koristi kultni klasik proizvod – Advanced Night Repair serum za kožu. “Letim skoro svaki dan, a za fotošutinge stalno moram da stavljam i skidam različitu šminku i prolazim kroz razne promene. Preko noći mi ovaj serum pomaže da oporavim kožu”, rekla je manekenka. “Kada se ujutru probudim, koža mi je sjajna i negovana. Koristim ga svake večeri, a nekad kada ne radim i preko dana.” Takođe je otkrila da ostatak seruma na rukama nanosi na vrat jer je i koži u tom području potrebna nega.

Sledeća na redu je krema za kožu oko očiju, brenda Estee Lauder. “Tekstura ovog proizvoda je vrlo gusta, ali ne tako da ostavlja težinu na koži. Ona osvežava sve. Kada se vratim kući sa leta, što ponekad može da bude 4 ili 5 puta nedeljno – ovo mi je vrlo potrebno.” Pošto ima samo 21 godinu, Elizabeth smatra da ne mora mnogo da se fokusira na anti-age proizvode, mada voli da ih s vremena na vreme nanese kada vidi da je njenoj koži potrebna dodatna nega.

Nakon seruma i kreme za područje oko očiju, mankenka voli da koži lica pruži luksuznu masažu sa 24-karatnim Beautybar Pulse facijalnim masažerom. “Ovo opušta limfni sitem i pomaže kod ispuštanja starog kolagena, dok nova krv boljom cirkulacijom dolazi do kože i oporavlja je. Takođe može pomoći i kod uklanjanja hiperpigmentacije. Zašto da ne, ovo je baš zabavno!” Na kraju je “tretman za usne” koji je vrlo jednostavan. Elizabeth uvek nosi svoju višenamensku kremu (“Egyptian Magic”) koju nanosi na usne, ali i na suva mesta na koži koja su ostala suva, odnosno “preskočena”.  

V.R.

Pročitaj još iz kategorije Nega kože