Zašto treba da investirate u Chanel Blue serum

Chanel Blue serum za područje oko očiju je esencijalni komad kozmetike koji treba uvek da imate uz sebe.

Oči su prozori duše, ali i prvi pokazatelji naših emocija, dok je koža oko njih vrlo osetljiva i sklona dehidrataciji i preranom starenju. Dobro je znati i da su oči drugi po redu najkompleksniji organ (pored mozga) i daje očni mišić jedan od najaktivnijih mišića u celom ljudskom telu. Zašto im onda ne bismo dali specijalnu negu i posebno istakli njihovu lepotu?

Za to se pobrinuo beauty sektor modne kuće Chanel, predsatvljajući Blue serum za područje oko očiju. Serum je bogaćen neverovatnom formulom koaj sadrži aktivne sastojke za hidrataciju, zaštitu od nadutosti i tanih krugova koji često znaju da nam pokvare izgled. Ono što je najbitnije jeste da može instant osvežiti kožu oko očiju i dati joj dugotrajni, mladalački sjaj. Chanel Blue serum će nežno izravnati konture oko očiju i samim tim ih ‘otvoriti’, a sve to zahvaljujući laganoj teksturi koja se brzo topi u dodiru sa kožom i još brže apsorbuje.

Prirodni sastojci Chanel Blue seruma su:

- zelena kafa sa Kostarike koja je poznata po svojim antioksidativnim svojstvima;

- oleoaktiv maslinovog drveta koji je bogat esencijalnim masnim kiselinama i polifenolima koji štite kožu;

- ekstrakt mastikine gume (smola biljke tršlje) koja je posebno napravljena da ne izgubi hranljiva svojstva;

Svakodnevnom upotrebom i masiranjem kože oko očiju i kapaka, rezultati su neverovatni i vidljivi. Zato nemojte oklevati i investirajte u najbolju kozmetiku za vašu lepotu, a između ostalog i u noci Chanel Blue serum.

foto: Chanel

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još