Cher lansira parfem

Eau de Cher

Pored toga što je modna ikona, talentovana glumica i pevačica svakog pop-hita u poslednjih pet decenija, Cher je odlučila da zakorači u nove „vode“.

Kao što ste mogli da pročitate u naslovu, poznata zvezda će lansirati novi parfem. Nazvan „Eau De Couture“, ovo će biti drugi parfem pevačice, nakon duže pauze koja je trajala od 1987., godine u kojoj je lansirala „Uninhibited“ mirisnu kompoziciju.

Kako je Cher opisala, parfem će imati osećajne note – mešavinu bergamota, nerolija, jasmina, vetivera i vanile – koji stvaraju orijentalni miris za oba pola. „Prošlo je mnogo vreme otkako sam prvi put isprobala parfem, tako da mislim da nije namenjen samo za jedan pol“, rekla je pevačica. „Kreirala sam ga za ljude koji vole parfeme ili one koji jednostavno vole da mirišu dobro, ljude koji osećaju da je to deo njih. Zamišljam i znam da su postoje ljudi koji ne žele da imaju ništa na sei, a ja ne mogu da idem na takvo mesto.“ Otkrila je i da je na parfemu radila godine, kao i da ga nosi svaki dan otkkao je dobila pravu kombinaciju.

Više detalja nije otkriveno, ali se jedno zna – da će ga lansirati „kada bude spremna“.

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još