Predstavljen Gabrielle Chanel parfem

Na privatnoj žurci održanoj u Palais de Tokyo u Parizu, predstavljen je novi parfem modne kuće Chanel – “Gabrielle Chanel”.

Kako je ova godina posvećena osnivaču modne kuće, prvo je predstavljena Gabrielle torba, a zatim i lagan i osvežavajuć parfem kojeg je kreirao Olivier Polge u saradnji sa CHANEL Fragrance Creation i Chanel laboratorijom.

Lansiranje je reflektovalo ličnost Gabrielle Chanel: izaberi svoju destinaciju, napravi svoj put, postani osoba koja želiš da budeš i ostani veran samom sebi. Zidovi su dekorisani pokretnim ogledalima koji su reflektovali slike koje su se pojavljivale i nestajale kako su se gosti kretali. Prostorija u kojoj se održavao prijem je bila fantastična, mračna i ispunjena hologramom koji je predstavljao bočicu koja se pretvara uz eksploziju u buket cveća. Na sve to, mirisne note parfema (ylang-ylang, cvet pomorandže, jasmin i tuberoza) su upotpunile atmosferu i očarale svakog gosta koji ih je osetio. Prijem je završen ekskluzivnim predstavljanjem reklamnog filma koji će zvanično biti lansiran 1. septembra.

Prijemu su prisustvovali ambasadori i prijatelji modne kuće: Kristen Stewart, lice Gabrielle Chanel parfema, Pharrell Williams, Katy Perry, Cara Delevingne, Caroline de Maigret, Gaspard Ulliel, Alma Jodorowsky, Kaya Scodelario, Ines de la Fressange, Cécile Cassel, Alessandra Mastronardi, Blanca Li, Rossy di Palma, Zhou Xun, Liu Wen i mnogi drugi. Sve prisutne je zabavio performans Pharrell Williamsa, uz koji su svi uživali i igrali do rane zore.

#GabrielleChanelParty
#TheCHANELGABRIELLEfragrance

Pročitaj još