Gabrielle je slobodna!

Zavirite u magičnu kampanju koja prenosi snažnu poruku pobune i slobode!

Godina 2017. zauvek će ostati zapamćena po Gabrielle, hrabroj i buntovnoj kreatorki brenda Chanel.

Jedan od razloga za to je rođenje torbe koja nosi njeno puno ime i, naravno, novog parfema, koji je sada predmet naše pažnje. Izlazak mirisa i njegovu kampanju željno iščekujemo 1. septembra, a ovde vam ekskluzivno prenosimo vizuale sa snimanja reklamnog filma i poruku koju oni šalju.

Ovo sigurno nije samo još jedna nova, obična priča o parfemu, jer je ovaj brend mnogo više od toga. Da bi oživela novi miris, kuća Chanel odabrala je za svoju ambasadorku američku glumicu Kristen Stewart. Njena jaka i odlučna ličnost, karijera obeležena snažnim umetničkim izrazom i život koji vodi potpuno oslobođena svih stega čine je savršenom za ulogu u promotivnom filmu parfema Gabrielle Chanel. Njega je režirao britanski režiser Ringan Ledwidge koji je postao široko poznat kao jedan od najcenjenijih režisera u reklamnoj industriji. Primio je prestižnu nagradu Chairman’s, našao se na prvom mestu britanske liste reditelja za kampanje tri puta i konstantno se pojavljuje u izboru za Top 10 najboljih.

U ovom maestralnom filmu, Ona pronalazi sebe. Oslobađa se čaure u kojoj je bila tako što se odlučuje na beg. Povećava brzinu da bi se obrušila na zid slobode i obećanja novog sutra, koji je čeka sa druge strane. Uz pomoć svetlucavog dekora, svetiljki koje se tope i pesme Runnin’ od Beyonce, ona slavi ekstremno moderni feminizam zasnovan na samopouzdanju, odlučnosti i nezavisnosti.

Ta želja za slobodom, koju je Gabrielle Chanel toliko vezala za svoje bivstvovanje, tako sjajno se ogleda u ovoj kreaciji. Jer, ona je uspela da se otrgne od svih lanaca i uzme život u svoje ruke. Ma koliko su pokušavali da je sapletu, ona je verovala u svoje odluke i ubeđenja i izlazila kao pobednik iznova i iznova. Ključ za razumevanje brenda satkan je u pravo u ovoj parfemskoj priči i njenu srž nosi reč: pobuna!


Pročitaj još