Nova ikona Guerlain parfema

Guerlain parfemska kuća, francuski brend lepote od 1828., ima čast da najavi Angelinu Jolie kao ikonu novog ženskog parfema.

“Kreiramo parfeme za žene kojima se divimo”, davno je rekao Žak Guerlain, kreator legendarnih parfema kao što su Shalimar, L’Heure Bleue and Mitsouko. Thierry Wasser, Guerlain-ov master parfimer, svoju inspiraciju našao je u Angelini Jolie izražavajući ideju kreiranja personalizovane “parfemske note za žene”: o izborima koje žena čini, emocijama i snovima koji objedinjuju modernu ženstvenost.

Partnerstvo izmedju Angeline Jolie i Guerlain-a je započelo u Kambodži u decembru 2015., gde je režirala svoj film “First They Killed My Father”. Ljubav Angeline Jolie i Guerlain-a svoje korene ima još iz Angelininog sećanja iz detinjstva, kada je njena majka koristila Guerlain puder.

Andjelina Jolie je filmski reditelj, specijalni izaslanik agencije UN za izbeglice, suosnivač inicijative za prevenciju seksualnog zlostavljanja. Ona je svoj celokupan profit od Guerlain kampanje donirala u dobrotvorne svrhe.

NEKOLIKO REČI O BOČICI

Za lansiranje novog ženskog Mon Guerlain parfema, Guerlain je poznatu quadrilobe bočicu (1908) redizajnirao i modernizovao postavljajući na nju raspršivač. Vrat bočice krasi filigranski reljefna zlatna traka. Poput i bočice Mon Exclusif, bočica je bez etikete da bi se mogla gravirati i na taj način dodatno personalizovati. Naziv Guerlain je postavljen na samom dnu bočice skoro nevidljiv, ali istaknut reljefnim otiskom.

Mon Guerlain je parfem koji predstavlja mirisnu tetovažu za kožu. Predstavlja ostvarenu, moćnu, božanski i vanvremenski lepu ženu koja u modernom vremenu uspešno hoda po ivici podeljenog sveta, suvereno vladajući na svim poljima svog delovanja. 

Pročitaj još