Novi parfem Thierry Muglera - “Aura”

Thierry Mugler je okrenuo novo poglavlje svoje istorije parfemom “Aura”, koji predstavlja mirisne note kreirane da probude unutrašnje instinkte žene. 

Thierry Mugler i njegov tim su želeli da istaknu žensku intuiciju sa novim parfemom, koji kombinuje životinjske i botaničke nijanse. Novi parfem je kreacija Sandrine Groslier, Pierra Aulasa i parfimera Daphné Bugey, Amandine Clerc Marie, Christophe Raynauda i Marie Salamagne. Bazira se na tri povezana srca – instinktivnom, botaničkom i fizičkom.

Parfem se otvara voćnim i zelenim notama u kojima se najviše ističe rabarbara, odnosno sintetički miris stiratil acetat. Tu su i voćni mirisi koji se prelivaju iz nota jagode do kivija. Srce čini belo cveće, kao i mistične note pomorandže. Srce se uliva u bazu od mošusa, vanile i balmsa koji su izbalansirani drvetom ambera. Od početka do kraja, “Aura” parfem otkriva bogatu, plišanu teksturu sa difuzivnim karakteristikama po kojima je Thierry Mugler brend i poznat.

Parfem se nalazi u bočici koju je sam dizajner kreirao – smaragdno zelenom srcu koje reflektuje svetost i koje je finiširano metalnim slovom “M”. Lice parfema je model Zhenya Katava.

Foto: Thierry Mugler

V.R.

Pročitaj još