Parfemi koji ističu senzualnu stranu ličnosti

Predstavljamo vam tri ne tako obična cvetna parfema koje ćete obožavati.

Parfemi su oduvek predstavljali jedan deo nas. Odabrane mirisne note se stapaju sa našim stilom i po njima počinjemo da budemo prepoznatljivi. Koliko parfem može imati uticaj na ljude oko nas, ali i nas same dokazuje činjenica da kada oseti neki određeni miris možemo tačno da se setimo osobe koja ga je nosila ili neke određene situacije.

Ukoliko ste u potrazi za nekom posebnom mirisnom kombinacijom koja se bazira na cveću, današnja mini lista će vam pomoći da se odlučite za parfem koji će vam brzo prirasti k srcu i postati deo vas. U nastavku saznajte o kojim parfemima je reč.

Gucci - Gucci Bloom Nettare di Fiori

Ako vam se svideo Gucci Bloom parfem i slabi ste generalno na floralne note, poslednji i najnoviji parfem iz ove serije će definitivno postati vaš novi favorit. Gucci Bloom Nettare di Fiori je kreiran za ljubitelje tuberoze koja je pomešana sa notama ruže, osmantusa i jasmina, dok su u bazi pačuli i mošus koji daju enigmatični finiš.

Jimmy Choo – Fever

Još jedan parfem koji treba da dodate vašoj beauty polici jeste iz kuće Jimmy Choo koji predstavlja pomešane cvetne i gurmanske note. Avanturističke noći su nam blizu uz pomoć nektara crne šljive, ličija, grejpa u gornjim, heliotropa, vanila orhidele i jasmina u srcu i prženog tonka pasulja, benzoina i sandalovne u baznim notama. Ovo je spoj koji nećete moži da zaobiđete.

Carolina Herrera - Good Girl Velvet Fatale

Istaknite vašu zavodničku stranu sa novim Carolina Herrera Good Girl Velvet Fatale parfemom koji ujedno predstavlja i kolekcionarski primerak. Ovo je jedna u milion verzija čuvenog parfema koja će vas prvenstveno privući pakovanjem, a zatim i mirisom. Parfem je jednostavna sofisticiranost u bočici zahvaljujući notama jasmina, tuberoze, haba tonke i kakaa.

Da li ste pronašli vaš omiljeni parfem među ova tri?

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još