Mmmm, seksi! Na ovaj parfem miriše savremen muškarac

Početak modernog doba u svetu muških parfema

Stigao je Armani Code, nakon kojeg više ništa neće mirisati isto! Armani Code Parfum početak je modernog razdoblja u svetu muških mirisa Giorgio Armani. Avangardni duh parfema razbija zastarele arhetipove muževnosti i naglašava vrednost izražavanja i autentične poistovećenosti.

 

U današnjem svetu muškarac ima priliku da se ponosi svojom jedinstvenošću i bude veran samom sebi. U savremenom društvu, okrenutom budućnosti, muževnost više ne odražava arhetipove, već muškarce današnjice, i tako poprima raznovrsnije i različitije lice. Muškarci slobodno mogu izraziti autentičniju i razvijeniju verziju svoje muževnosti i biti u dodiru sa svojim emocijama.

 

Ko je današnji muškarac, muškarac koji odgovara standardima i zahtevima novog vremena?

 

Kuća Giorgio Armani tog novog muškarca prepoznala je u glumcu Regé-Jeanu Pageu, čiji duh odgovara viziji muževnosti koju je oduvek negovao utemeljitelj najpoznatijeg italijanskog modnog brenda, sam Giorgio.

Moje viđenje muževnosti nije ograničeno uzorcima i nametnutim vrednostima. Čitav moj rad, od odeće do mirisa, sve je samo ne stereotipan, i izražava neprestano ispisivanje novih pravila. Ovaj novi miris dodatni je korak u tom smeru. Muškarac današnjice može slobodno izražavati svoju eleganciju i na taj način pronaći ravnotežu i harmoniju između toga što nosi na sebi i u sebi, odnosno na taj se način može predstaviti svetu i živeti u njemu, smatra Armani.

 

Dizajn nove ere - jedinstvenost i savremenost

 

Armani Code Parfum odraz je razvijene i moderne muževnosti zahvaljujući novoj i inovativnoj bočici, novom mirisnom sastavu i tome što je predan novoj eri, eri održivosti.

 

Nova bočica Armani Code Parfum mirisa dočarava savremen i muževan pristup luksuzu i osmišljena je kao ukras koji nikad neće izaći iz mode. Inovativan dizajn bočice stvara novi vizuelni potpis. Njen zaobljen i četvrtast oblik znak je odvažnog novog identiteta mirisa linije Armani Code.

Rewrite the Code!

Elegantna crna bočica izrađena od stakla istovremeno je zaobljena i četvrtasta, a odlikuje se i prefinjenim, prozirnim staklenim dnom. Novi oblik bočice priziva inovativnost i širu sliku koju savremeni muškarac uvek ima na umu kako bi bio ispred svog vremena.

 

Bočica mirisa osmišljena je na ekološki osvešćen način i može se ponovno puniti. Sa svrhom ostvarenja cilja svoje borbe protiv klimatskih promena, brend Giorgio Armani daje prednost upotrebi sastojaka prirodnog porekla dobijenih na održiv način i radi na očuvanju kritično ugroženih šuma. Celokupna ideja izražava brigu brenda Giorgo Armani za našu planetu i ide u korak sa idejama koje neguje savremeni muškarac.

Bočica mirisa osmišljena je na ekološki osvešćen način i može se ponovno puniti. Sa svrhom ostvarenja cilja svoje borbe protiv klimatskih promena, brend Giorgio Armani daje prednost upotrebi sastojaka prirodnog porekla dobijenih na održiv način i radi na očuvanju kritično ugroženih šuma. Celokupna ideja izražava brigu brenda Giorgo Armani za našu planetu i ide u korak sa idejama koje neguje savremeni muškarac.

Parfem koji pokreće - snažan, ali nežan mirisni potpis za muškarca koji ide napred

 

Miris Armani Code Parfum odražava savremenog muškarca, muškarca koji ispisuje nova pravila muževnosti i neprestano se kreće napred. Snažan, ali nežan Armani Code Parfum donosi redizajnirani prepoznatljivi miris originalnog mirisa Armani Code.

Armani Code Parfum podiže mirisni potpis linije Armani Code na novi nivo. Novi miris ima drvenastu i aromatičnu notu kultnog Armani Code mirisa, sada uz dodatak nežnosti koja se postiže zahvaljujući kombinaciji nota irisa. Ova mešavina sastojaka simbol je pojačanog osećaja kretanja, čime se ističe bit muškarca koji je neprestano u pokretu.

 

Armani Code Parfum ima prepoznatljivu senzualnost - drvenastu i aromatičnu notu, čime se ističe suština linije Armani Code. To se oseća u gornjim aromatičnim notama mirisa, kao i u snažnim muževnim osnovnim notama, a sama suština parfema sada je dodatno izražena pojačanom notom senzibilnosti.

Aroma bergamota & srce bergamota iz Italije

Srce muškatne kadulje iz Maroka & smola irisa iz Maroka

Semenke biljke tonka iz Brazila & srce kedrovine iz Virdžinije

Note koje definišu novi Armani Code Parfum dolaze od pročišćenih sastojaka prirodnog porekla. Tu su arome bergamota i srca bergamota iz Kalabrije u Italiji, srca muškatne kadulje iz Provanse s juga Francuske, smole irisa iz Maroka, srca kedrovine iz Virginije u SAD-u i semenke biljke tonka iz Brazila.

harpersbazaar logo