Recite DA neodoljivim mirisnim notama!

Često čujemo onu tipsku frazu “Sada je najčarobnije doba godine”, ali koliko god ona bila trivijalna, to je zaista magično doba…

... doba kada svi veruju da su čuda moguća i da se sve želje ostvaruju. Posebna draž prati decembar, period kada očekujemo prvi sneg, kada je noć osvetljena lampionima, a iz prozora svakog doma se nazire okićena jelka. 

Željno iščekujemo Božić, dok nam se u glavi, poput slajdova, smenjuju slike doma, ljubavi i radosti, a u vazduhu, naprosto, kao da se oseća miris nečeg novog, miris promene i boljitka koji će doći uz novu godinu.

Ta čudesno duga noć 31. decembra kada svi sa nestrpljenjem čekamo da se dve kazaljke na satu konačno poklope, pa onda vatromet, poljubac i šampanjac! Pozdravljamo se sa jednom godinom, a druga, koja nam donosi nove nade i šanse, novi početak, samo što je stigla.

Praznična atmosfera propraćena je i neodoljivim mirisnim notama. Trenutak kada se radni dan završi i kada se svi uputimo ka svom domu okupanog ljubavlju i toplinom, dok uživamo uz kamin i sveće od vanile, je nezaboravan. Božanstveni miris pečenih medenjaka i kuvanog vina, kome je dodata aroma cimeta - prosto celokupni događaj predstavlja potpuni užitak za sva naša čula!

Jedna od najlepših prazničnih osećanja  je darivanje. Ljubav koju osećamo jedni prema drugima, nekako najviše dolazi do izražaja neposredno pred božićne praznike. Verovatno pod uticajem celokupne atmosfere i neodoljivih mirisa, konačno se oslobađamo svojih strahova i bez ustručavanja pokazujemo svoje emocije bliskim osobama. Ako samo malo obratite pažnju, primetićete na svakom koraku nasmejana lica koja tragaju za savršenim poklonom za svoje najbliže.

Ipak, nije ključna stvar, niti je sva vrednost u tom materijalnom gestu, koliko u znaku pažnje, zagrljaju, poljupcu i izgovoru dve kratke reči “Volim te”, koje svima mnogo znače.

To su trenuci koji se pamte celog života, to su mirisi i sećanja koja će uvek ostati zabeležena. I u takvom vremenu, čuda zaista jesu moguća!

U ovom duhu, inspirisan prazničnom euforijom, Armani je kreirao parfem Si passione. Nova intenzivna interpretacija parfema postaće još jedan sinonim za božićne mirise, darivanja i čuda, svojim neodoljivim mirisnim notama vanile i belog mošusa, kojima su se pridružili ruža i jasmin. Crvena boja bočice sa zlatnim natpisom, u znak vitalnosti, svežine i strasti, posvećena je svakoj izuzetnoj, senzitivnoj i snažnoj ženi.

Zato se ovog meseca nemojte ustručavati i konačno svemu recite DA! Kao što ćete prigrliti svaku novu šansu i početak koji vam Nova godina donosi, tako je krajnje vreme da obradujete sebe i druge, i da upotpunite celokupnu prazničnu atmosferu još jednom savršenom mirisnom notom, bez koje vam sledeći praznici, naprosto neće biti potpuni.

Kada se Si passione uklopi uz pucketanje vatre u kaminu, uz mirise kuvanog vina i cimeta, Božić će zaista biti neodoljiv i urezaće se u uspomene koje ćete nositi uvek sa sobom…

Pročitaj još