Novi parfem brenda Calvin Klein - “Women”

“Women” predstavlja prvi parfem kreiran od strane kreativnog direktora modne kuće, Rafa Simonsa. Iako zvanično izlazi sledećeg meseca, predstavljena je jednostavna kampanja sa glumicama Lupitom Nyong’o i Saoirse Ronan u glavnim ulogama.

“Ovim parfemom smo želeli da stavimo koncept pluraliteta u sam centar. Kampanja je jedno istraživanje ženstvenosti – grupe žena koje su povezane sličnim nitima; željom da imaju moć i kreiraju svoj identitet i da podrže i vode sve one koji dolaze posle njih”, rekao je dizajner. “Calvin Klein Women je inspirisan prenošenjem snage i inspiracije sa jedne žene na drugu; sa pluralitetom kombinovanim sa individualnošću; slobodom izražavanja i činjenicom da je kolektiv vitalan isto koliko i individualac.”

Za kampanju, glumice su odabrale dve čuvene žene koje su “oblikovale svoje identitete kao kreativci, ali i kao žene”. Lupita je odabrala Earthu Kitt i Katherinu Hepburn, pored čijih portreta se nalazi i njen, dok su idoli Saoirse Sissy Spaces i Nina Simone.

Parfem na prvi pogled oduzima dah svojom bočicom koja je zaista jedinstvena, dok se mirisna kombinacija sastoji iz cvetno drvenastih nota eukaliptusa, pomorandže i kedrovine. Novi parfem CK “Women” će u prodaji biti od 15. avgusta u luksuznom lancu butika “Macy’s”.

V.R.

foto: Calvin Klein

Pročitajte još

Pročitaj još