Predstavljen novi ambasador brenda Estée Lauder

Supermodel, zabavljač i filantropista - Karlie Kloss - predstavljena je kao novo lice čuvenog kozmetičkog brenda Estée Lauder i tako se priključila listi na kojoj se već nalaze Kendall Jenner, Elizabeth Hurley, Joan Smalls, Carolyn Murphy, Fei Fei Sun, Hilary Rhoda, Misty Copeland i mnoge druge.

"Tokom cele moje karijere, imati ugovor sa beauty kompanijom je bio na vrhu moje liste želja. Tokom putovanja između srednjoškolskog života u St. Louisu i paralelnog u kome sam radila kao model u Njujorku, pisala sam svakodnevno o mojim snovima. Moram da pronađem taj dnevnik u kome piše: "Lista želja: Estée Lauder beauty ugovor". Ovo je nadrealno i veoma sam zahvalna i uzbuđena. Mislim da se lepota i tehnologija savršeno slažu i prepliću sa toliko snage i mogućnosti za inovacijama i kreativnošću. Tokom moje karijere sam gledala povećanu povezaost mode i tehnologije, od početka razvijanja e-reklama, do nosive tehnologije i 3D fotografisanja. Ova dva sveta će se sve više mešati, što će dovesti do velikih promena i novina u industriji", rekla je prelepa Karlie.

 

A post shared by Estée Lauder (@esteelauder) onApr 19, 2018 at 9:56am PDT

Prva kampanja sa Karlie će biti predstavljena ove godine u julu, a do tada će model otkrivati neke od njenih omiljenih Estée Lauder proizvoda.

V.R.

foto: Instagram/@esteelauder

Pročitaj još