Nespresso konačno stigao u Srbiju

Od ovog meseca istinski ljubitelji kafe konačno i u Srbiji mogu da pronađu ovaj globalno popularni brend.

Poznat ne samo po kvalitetu svoje kafe, već i kao brend koji kreira celokupan doživljaj za svoje potrošače, Nespresso je u Srbiji i zvanično započeo online prodaju na svom portalu, a u prvoj polovini decembra očekuje se i otvaranje prvog prodajnog mesta, u okviru Delta City šoping centra.  

Brend je u ovom trenutku prisutan u 76 zemalja s više od 700 butika širom sveta, nudi 25 različitih ukusa kafe, a u skladu sa svojom politikom poslovanja omogućava 100.000 lokacija za recikliranje svojih prepoznatljivih kapsula.

Nespresso stremi ka jedinstvenosti i izvrsnosti pružajući premijum kafu u svakoj šolji, a kombinacija pravog, originalnog Nespresso aparata i Nespresso aluminijske kapsule omogućava trajni kvalitet u svakom trenutku. Dolazak Nespressa na tržište Srbije sa nestrpljenjem su dočekali mnogobrojni poštovaoci ovog brenda, a u njemu će od sada moći da uživaju svi zaljubljenici kafe i doživljaja koji ovaj popularni napitak donosi. 

Nespresso priča počela je vrlo jednostavnom idejom da se pravim ljubiteljima omogući uživanje u savršenoj šoljici espresso kafe. Od samih početaka 1986., Nespresso je kontinuirano razvijao i usavršavao način na koji se pije kafa, a najvišim kvalitetom kafe i doživljajem koji nudi, uspeo je oblikovati kulturu ispijanja kafe u čitavom svetu. Nespresso počiva na ekskluzivnoj selekciji najkvalitetnije zelene kafe,iz najboljih svetskih predela u kojima ova biljka raste, a karakteriše ga vrlo strog postupak selekcije zrna, zbog čega samo jedan do dva odsto kafe iz celog sveta zadovoljava ukus, aromu i merila kvaliteta ovog brenda.

Službeni distributer Nespresso kafe za Srbiju je kompanija SF1 Group, koji zastupa i poznati brend nakita PANDORA.

Za više informacija i online prodaju posetite stranicu www.nespresso.rs

Pročitaj još iz kategorije Gastronomija