Dolce & Gabbana x Smeg kuhinjski aparati sa sicilijanskim motivima

Kada kuhinjski aparati dobiju luksuznu i fenomenalnu dekoraciju...

Dolce & Gabbana i brend Smeg za proizvodnju kuhinjskih aparata, ponovo se se udružili kako bi kreirali upečatljive, jedinstvene i prelepe kućne aparate za moderno domaćinstvo. Poznato je da modni brend voli jarke boje, a upravo to dokazuje i dekor na ovim aparatima.

Ovo je već druga godina zaredom da oba brenda predstavljaju zajednička dela na Salone del Mobile u Milanu. Prošle godine su na istom sajmu predtsavili posebne frižidere sa motivima koji slave sicilijansku tradiciju. Ove godine su u pitanju manji kuhinjski aparati kojis u ručno oslikani u vibrantnim bojama. Kolekcija aparata je dobila naziv “Sicily Is My Love” (“Sicilija je moja ljubav”), a sastoji se iz tostera, đusera, mašina za kafu, kuvala i blendera.

Aparati su dekorisani sa zlatnim plodovima limuna i drugim citrusnim voćem, kruškama i svetlo crvenim trešnjama. Neki od njih sadrže tradicionalne sicilijanske dekoracije poput “crocchi” koje se nalaze unutar trouglastih motiva. Drugi sadrže motive južne Italije i njene čuvene obale i pejzaže, ali i mnoge druge prelepe detalje. Domenico Dolce i Stefano Gabbana su ovaj put želeli da skrenu pažnju na tradicionalnu hranu ostrva, što su i uspeli na vrlo zanimljiv i nesvakidašnji način.

Ovakve aparate bi definitivno trebalo da ima svaka moderna kuhinja!

Foto: Dolce&Gabbana

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još