Store Locator: letnji Chanel butik u privatnoj vili

Od 25. aprila Chanel rezidencija se seli u privatnu vilu La Mistralée u Saint-Tropez – u, gde otvara pop up butik. Svake godine poznata modna kuća stvara različit dekor kako bi prikazala najnoviju Ready-to-Wear kolekciju odeće, aksesoara, satova i finog nakita, ali i parfema, linije za negu kože i luksuznu šminku.

Ove sezone dekor naginje ka minimalizmu; linije su čiste i monohromne, svaka soba je ofarbana u različitu nijansu – navy plavu, boju burgundca, roze, bež i zlatnu. Staklo i hrom krase nameštaj u bojama koje se slažu sa zidom. Koloritne linije se prožimaju i kroz parket u paternu koji referiše na poznatu Chanel torbu. Poslednja soba u nizu ima stakleni krov, okupana je svetlom, a u centralnom delu je luster u obliku cveta kamelije, 2.5 metara širok, sa belim i zlatnim laticama.

U navy plavoj sobi su izložene siluete iz prolećne Ready-to-Wear linije za 2015. godinu. Salon u roze boji je okićen aksesoarom i cipelama, dok se u centru nalazi displej sa satovima; možete videti modele iz kolekcija Première, J12 i Mademoiselle Privé. Privatna vila La Mistralée sadrži i veliki bazen u kom  plutaju kamelije, dok su oko istog razbacane lakirane stolice od sirovog drveta u boji burgundca, senf žutoj, boji mente – a to je kolorit koji odmara oči.

Kuća pored bazena je posvećena liniji za negu kože, parfemima i odeći za plažu. U nišama su pažljivo rapsoređeni Chanel mirisi, aksesoar – sve vrste četkica za šminkanje, lakovi za nokte, rumenila i senke za oči...

Ova ekskluzivna prodavnica je otvorena pre tri dana, a radiće do oktobra ove godine.

CHANEL EPHEMERAL BOUTIQUE
1, avenue du Général Leclerc
83990 Saint-Tropez
France
+33 4 94 49 07 47

Pročitajte još

Pročitaj još