J.Lo i Alex Rodriguez kupili svoj prvi zajednički stan

I njegova cena ni malo nije mala...

Moćni i trenutno jedan od popularnijih pozunatih parova je kupio zajednički stan u centru Menhetna. Na 36. spratu solitera u 432 Park Aveniji, nalazi se apartman sa tri spavaće sobe, 4.5 kupatila i fenomenalnim pogledom koji se prostire na 370 kvadratnih metara. Zvezde su ga kupile za neverovatnih 15.316 miliona.

Uz njega su dobili i privatan parking, personalnog kuvara koji će im spremati tri obroka dnevno, teretanu sa pilates i joga studijima, saunu i parnu sobu, bioskop i privatan lift. Pre nego što su uopšte krenuli u kupovinu novog zajedničkog doma, pevačica je svoj aprtman u Njujorku prodala za neverovatnih 26.95 miliona dolara, što znači joj je ostalo dovoljno novca za luksuzno ulaganje u prostor u kome će živeti.

Da li kupovina ovog doma znači venčanje u skorije vreme? To još uvek ne znamo, ali je činjenica da je J.Lo za aprilski broj američkog Harper's Bazaar-a otkrila da veruje u brak. "Zaista verujem u brak i volela bih da ostarim sa nekim u posvećenoj vezi. Ali trenutno ništa ne forsiram. Sve je dobro, zdravo, komuniciramo odlično. Razumemo živote jedno drugog na način na koji mnogi ljudi ne mogu", rekla je pevačica.

Pogledajte kako izgleda novi dom ljubavnog para!

 

Pročitajte još

Pročitaj još