Luksuzna, ali sa dušom: Ovako izgleda kuća Helen Mirren u Holivudu

Na prodaju je još jedna celebrity nekretnina! 

Helen Mirren je odlučila da proda svoju velelepnu vilu u Holivudu za "svega" 18.5 miliona dolara, ali, ako vam je to previše, možete je i iznajmiti za 45 hiljada dolara mesečno. Inače, glumica poseduje ovu nekretninu zajedno sa svojim suprugom, režiserom Taylorom Hackfordom.

Njihov dom je izgrađen na samom početku Holivuda, 1911. godine, zauzima šest hektara, a imanje od 10.200 kvadratnih metara uključuje devet spavaćih soba, jedanaest kupatila i gostinjsku kuću - jednako impresivnu. 

Kuća je u potpunosti dizajnirana i opremljena u ranom kalifornijskom stilu, a predivan bazen do koga se dolazi stepenicama nudi veličanstven pogled na centar grada.

Sobe su velike i prostrane, a vrata u francuskom stilu suptilno se otvaraju pod uticajem holivudskog povetarca. Raskošni drveni podovi i kamini samo su neki od detalja koji obaraju sa nogu! Naravno, tu su i prefinjeni komadi nameštaja koje bi svako poželeo u svom domu. 

Helenin i Taylorov dom je izuzetno luksuzan, ali zahvaljujućim "toplim" detaljima, svaka prostorija ima dušu. Jako nam se dopadaju umetnička dela i edgy dekoracija koje daje poseban pečat dnevnoj sobi. 

Kao da lepota celokupnog imanja nije dovoljna, razlog više da poželimo ovu nekretninu jesu i celebrity komšije sa A liste kao što su Leonardo DiCaprio, Keanu Reeves i Halle Berry. 

Inače, Helen Mirren i Taylor Hackford sada žive u skrivenoj planinskoj kući na nevadskoj strani jezera Taho - izgleda da su poželeli malo drugačije okruženje!

Fotografije: Profimedia

Pročitajte još

Pročitaj još