Veličanstvena kuća za odmor Aerin Lauder koja postaje „jedno“ sa prirodnim pejzažom

Smeštena je u Istočnom Hamptonu i odiše letnjim osećajem.

Aerin Lauder, unuka Estee Lauder, ističe se svojim poslovnim poduhvatima, ali i jedinstvenim stilom i elegancijom kojom odiše. Pored svih karakteristika koje je čine tako jedinstvenom, uvek je izvor inspiracije, a to se odnosi i na njenu jedinstvenu kuću za odmor, smeštenu u istočnom Hamptonu u Engleskoj.

Smeštena u zelenom okruženju, podseća na pravi letnji san, koji bi svi želeli da žive. Tačnije, to je fantastično sklonište, gde poslovna žena uživa u lepoti leta, iako mnogo puta odlučuje da bude tamo i tokom zimskih meseci, kada želi da se odmori od gradske vreve.

Baka Aerin Lauder, Estee, nekada je živela u ovoj kući. Kuća se sastoji od dva sprata, ima sve luksuzne sadržaje, ali i prelepe otvorene prostore, zbog kojih se ističe svojim divnim dizajnom.

Vredi napomenuti da je sve prostore dizajnirala sama, pošto voli dizajn enterijera i uživa u stvaranju ambijenta. Generalno, kuća podseća na raj na zemlji, čija je arhitektura savršen izvor inspiracije za svakog ljubitelja dekora, ali i za svakog neizlečivog ljubitelja putovanja.

Fokusirajući se na enterijer, od poda do plafona i zidova, Lauder se odlučila za minimalističke i uvek vanvremenske linije nameštaja, stvarajući prostore za beskrajno uživanje. Mešavina prirodnih materijala obezbedila je sanjivo okruženje koje podseća na apsolutno luksuzno letovalište.

Posle mnogo rada na njenom izgledu i atmosferi koju generiše, kuća se odlikuje glamuroznošću i šarmom kojim odišu svi njeni prostori - iznutra i spolja. Sastoji se od jasnih referenci na obalnu arhitekturu, puna je sunčeve svetlosti, a to je zbog mnogih prozora koji postoje na njenoj fasadi. Samo otvoreni prostori dovoljni su da očaraju svojim dizajnom, jer se plava boja na takav bajkovit način meša sa zelenim dodirima visokog drveća, palmi i masivnog grmlja, stvarajući idealna mesta gde Aerin dočekuje leta, pod senkom prirode i tik pored kristalno čiste vode.

Pogledajte galeriju da biste otkrili kako izgleda ova kuća iz snova!

foto:Tria Govan

Pročitajte još

Pročitaj još