Izaberi svoju nagradu za nezaboravno leto

Leto! Sandale i papuče, letnje haljinice, nose se šeširi, sedi se i divani u baštama i na splavovima pored reka. Jednom rečju - uživanje! Za mnoge najbolji deo tek sledi, odlazak na godišnji odmor, dani bez ikakvih obaveza uz prijatelje ili najmilije. A da doživljaj savršenog leta bude potpun ove godine pobrinuće se Coca-Cola!

Omiljeno osvežavajuće piće svih generacija donosi nezaboravno leto i to na najbolji mogući način - u obliku nagrade koju birate sami! Sve do 7. avgusta Coca-Cola organizuje veliku nagradnu igru, a da biste učestvovali dovoljno je samo da pronađete promotivno pakovanje flašice ili limenke sa kojih vam se već smeši neka od nagrada. Ispod čepa svake promo flašice od 0,5l bilo Coca-Cola ili Coca-Cola Zero, kao i ispod otvarača limenke od 0,33l nalazi se promo kod. Potrebno je da posetite www.coca-cola.rs , odaberete nagradu, unesete dobijeni kod i odmah ćete saznati da li je on dobitni ili ne.

Ova nagradna igra jedinstvena je i po tome što je Coca-Cola odlučila da fanovima zaista da maksimum i obraduje ih tako što će sami moći da biraju koju nagradu žele i to ne samo jednom dnevno, već svakog sata. Kada su u pitanju nagrade koje se dodeljuju na sat, tu je Coca-Cola lejzi beg u kom već možete da se zamislite, zavaljeni na plaži ili terasi, u jednoj ruci hladna Coca-Cola, u drugoj omiljena knjiga. Druga nagrada koja se dodeljuje svakog sata je bluetooth zvučnik. Kvalitetna muzika u svakom trenutku i to svuda gde ste vi. Sami birate šta vam od ove dve kul nagrade više odgovara, a imate 24 prilike tokom svakog dana trajanja igre da nešto dobijete.

Ako ste pak od onih kojima treba nešto drugačija vrsta opuštanja ovog leta, Coca-Cola je mislila i na vas. Svakog dana biće dodeljena i dnevna nagrada, a učesnici će moći da biraju da li žele - iPhone 7, jedan od najtraženijih telefona ili pak putovanje za dvoje. I to na jednu od šest fenomenalnih destinacija širom Evrope. Tu su Berlin, Amsterdam, Lisabon i Barselona kao avantura po jedinstvenim prestonicama ali i zavodljivi Mikonos i Ibica, ostrva na kojima vas ovog leta čekaju najbolje žurke i danonoćni provod.

Coca-Cola je mislila na sve, a vi samo treba da uživate i izaberete nagradu koja je "deo koji nedostaje" za vaše savršeno leto.

Pročitajte još

Pročitaj još