Šta kafa koju pijete govori o vašem stilu?

Da li i vi kombinujete dve omiljene stvari u životu – modu i kafu? Mi da! Ukoliko niste do sada čuli za ovaj lifestyle fenomen, predlažemo da zapratite Instagram profil @CoffeenClothes. Ovaj šik nalog deli slike instagramera koji stavljaju hešteg #coffeenclothes.

Dozvolite da vaša kafa progovori umesto vas - pronađite se na našoj modnoj listi, a zatim i pridružite čitavom #coffenclothes trendu!

Fotografije: @CoffeenClothes

1. Domaća kafa - Minimalizam

Vi ste devojka koja živi u velikom gradu, pratite trendove i skidate ih direktno sa piste. Vaš orman je pun neutralnih tonova i znate kakvu vizuelnu moć ima kombinacija crnog i belog. Kod vas nema žurbe i preteranog planiranja outfita, sve je jednostavno. Baš kao i vaša kafa.

2. Latte – Pariski šik

Vi ste tako šik! Obožavate klasične komade i izgledate poput francuskinje. Volite dobre pamučne košulje, svetli džins i baletanke. Neuhvatljivi ste i nežni m poput pene na vašoj kafi.

3. Espreso – Zvezda

Vi ste zvezda svake žurke. Energični ste, volite edgy aksesoare, upadljive printove – jednostavno volite da ste u cetru pažnje, a vaša kafa vam itekako pomaže u ovoj misiji.

4. Ledena kafa – Trendseterka

Volite da eksperimentišete sa modom. Često obilazite butike i pronalazite šta je najnovije na tržištu. Nikada nećete uložiti novac u klasične komade, vama je to dosadno. Vaš selfi nije kompletan bez ledene kafe u jednoj ruci i poslednjeg modela Alexander Wang čizama na vašim nogama.

5. Kapućino – Dama

Uglađeni ste i lepi. Volite dugačke kapute, bež boju i vintage stvari koje ste nasledili od vaše bake. Obožavate da ističete struk, a kad idete u šupong pronalazite modele za koje mislite da nikada neće izaći iz mode.

6. Barista espreso – Umetnica

Vi ste ljubitelj kafeterija i zanimljivih novih ukusa, a tako i izgledate! Najviše pažnje poklanjate aksesoarima, nosite dosta prstenja, upadljive okrugle naočare za sunce i sandale sa platformom. 

 

 

Pročitajte još

Pročitaj još