Lepota je u nama

Doktorka Mirjana Milutinović, osnivač Gala Dent ordinacije otkriva koliko je osmeh važan deo lica svake individue. 

Kažu da je lepota u oku posmatrača. Međutim, ta ista lepota polazi od nas samih. A sve što možemo da preduzmemo kako bi izgledali lepše, i šta god radili na sebi spolja, neće nam biti dovoljno lepo ako iznutra nismo zadovoljni sobom. Da bismo ostvarili lični potencijal potrebno je prvo sebi da se dopadamo. Jedan od najvažnijih elemenata i ključnih u samopouzdanju jedne osobe jeste njen fizički izgled, a ponajviše osmeh. 

Da li vi imate osmeh? Ako ga imate, da li ste ponosni na njega? Ako ga nemate, zašto ga nemate? Da li se radije družite i okružujete ljudima koji se često smeju?

To su neke od nedoumica čiji odgovori podstiču ljude da razmišljaju o svom novom osmehu. Upravo te osobe žele da zadrže svoj prirodan osmeh i dodaju mu novi sjaj i lepotu, osveže ga, izbele ga... Ali postoje i drugi koji imaju potrebu za većim rekonstrukcijama. I jedni i drugi dobrodošli su u ordinaciju, gde je svaki osmeh novi izazov i novi projekat. Dobro došli u Gala Dent! Osmesi koji se stvaraju u ordinaciji Gala Dent ne liče jedan na drugi. Svaki je unikatan i brižljivo je stvaran u zavisnosti od osobe koja ga nosi.

Doktorka Mirjana Milutinović iznosi svoje bogato iskustvo:

- Radeći punih dvadeset pet godina i baveći se svojom strukom i kao doktor i kao estetičar, a pre svega etičar, prvi intervju, očekivanja i želje mojih pacijenata su nešto što me vodi. Filozofija manje je više takođe je deo mog holističkog pristupa na kome sam izgradila Gala koncept lepota - simetrija - harmonija u službi zdravlja! Pored estetske stomatologije, bavimo se i lepotom lica i tela, kao i zdravim navikama koje treba da budu osnova motivacije u daljem održavanju postignutog. Znači da nijedno lice i nijedan osmeh ne može ostati lep po izlasku iz ordinacije ako se ne održava na adekvatan način. Zato uz Gala smeh ide i Gala izgled, kao i Gala osećaj. Sa ponosom kažem da to najbolje znaju da opišu pacijenti koji su nas već posetili. Upravo se kod njih, posle ove promene, dešavaju i mnogo važne životne promene i prekretnice. Ja sam neizmerno srećna zbog toga i najveći mi je motiv da ljudima u ovakvim vremenima vratim osmeh i da taj osmeh pripada licu koje će umeti da ga iznese.

 Lice i osmeh sa karakterom pripada svima nama. Živimo život sa širokim Gala osmehom!

Pročitaj još iz kategorije Lifestyle