Devica

Šta su vam zvezde zapisale do kraja godine pročitajte u nastavku...

Nažalost, tokom jesenjeg i zimskog perioda neće biti mnogo trenutaka koji bi doneli novu ljubav u vaš život. Možda je tako i bolje, jer vas očekuje proleće o kome ste već neko vreme maštali, a sezona u kojoj smo idelana je za kontempliranje i punjenje baterija. Posvetite se stvarima koje vas oduvek zanimaju, koje vas ispunjavaju i od kojih možete imati benefiti. Budite sebi na prvom mestu i maksimalno si udovoljavajte, jer vas zvezde izazivaju na dvoboj, žele da vide od čega ste sazdani. Kako na ljubavnom polju, pa čak iako ste zauzeti, tako i na polju karijere. Ukoliko imate potrebu da se rešite svega što vas trenutno tišti i čime ste nezadovoljnik, pa tako i da date otkaz recimo, savet je da ne donosite nagle odluke ovog tipa. Potraga za novim poslom mola bi biti mnogo komplikovanija no što na prvi pogled izgleda. Kraj godine dozvoliće vam da vidite bolju, pozitivniju perspektivu.

Pročitajte još

Pročitaj još

Fact check: Da li je maslinovo ulje prženjem zaista postaje štetno po zdravlje?

Poznati su nam njegovi benefiti zbog svih nutritivnih vrednosti koje poseduje. Ali šta se dešava nakon termičke obrade?

Mesečni horoskop za AVGUST

Šta nas sve čeka u poslednjem letnjem mesecu? Mlad mesec u Lavu, pun mesec u Vodoliji koji se pojavljuje drugi put za redom u proteklih mesec dana i smatra se prilično retkim aspektom. Konačno pred kraj meseca Sunce ulaz u znak Device, u kojoj je trenutno Mars - planeta akcije (i seksa), šta to sve znači za vaš horoskopski znak otkriva naša astrološkinja Gordana Antić.

Nedeljni horoskop za period od 02. do 09. avgusta

Šta su vam zvezde zapisale za period pred nama otkrijete u nastavku...

Koji si lik iz “Seks i grada” prema horoskopskom znaku?

Astrološkinja Ana Jakšić pokušala je da svakom znaku pronađe ulogu u najuspešnijoj ženskoj seriji svih vremena

OSTVARITE SVE ŽELJE: Šta svaki astro znak treba da manifestuje za mlad Mesec

Nadolazeći mlad Mesec se odvija u Biku koji predstavlja svu plodnost ovog sveta i sposobnost materijalizacije. Stvari se transformišu iz ideje u delo. Sve što naša duša poželi, sada može da ostvari.

Pakleno proleće: Kako preživeti sezonu pomračenja

Svakog meseca se oslanjamo na konzistentne lunarne cikluse. Dok Mesec orbitira, povezuje se sa Suncem, tada na nebu posmatramo mlad Mesec. Kada se dva svetla nađu u opoziciji vidimo neverovatan sjaj punog Meseca. To je sabilna svemirska rutina kojom su se ljudi od početka civilizacije usmeravali.