Prvi put u Beogradu: Sladoled za pse!

Od 10. decembra, četvoronožni ljubimci Beograđana će moći da uživaju u novoj poslastici: zdravom sladoledu napravljenom specijalno za pse! Prihod ostvaren prodajom sladoleda za kuce biće korišćen za pomoć životinjama. 

Majstori iz „Poslastičarnice“ u Ulici Maršala Birjuzova su se potrudili da kreiraju sladoled baš po meri kuca – bez šećera i bilo kakvih dodataka, tako da u njemu mogu da bezbedno i slobodno uživaju ljubimci svih rasa i veličina. Istovremeno, ovom zdravom poslasticom moći će da se zaslade i njihovi vlasnici koji vode računa o liniji, kao i ljubitelji životinja.

Naime, prihod ostvaren prodajom sladoleda za pse odlaziće za nabavku hrane i drugih potrepština za potrebe Animal Rescue Srbija, neprofitne organizacije koja se bavi spašavanjem životinja u nevolji na teritoriji cele Srbije. 

Kuce će moći da se počaste zdravom i dobrom poslasticom sve do kraja decembra, a nakon zimske pauze, sladoled za kuce će se naći u stalnoj prodaji od marta 2020. Interesantno je da je slatko iznenađenje iz „Poslastičarnice“ novina ne samo za Beograd, već i prvi sladoled za pse u celom regionu.

Ideja je potekla iz  beogradske agencije Block & Roll, u sklopu kampanje „10 dobrih ideja“, kojom obeležava 10 godina postojanja.

Pročitajte još

Pročitaj još