Omega Trésor: elegancija sa edgy notom

Lice Omega Trésor sata, Kaia Gerber, predstavila je novu generaciju reinterpretiranog klasika, na neverovatnom događaju u Berlinu.

Sa duboko ukorenjenom tradicijom pravljenja satova, Omega je brend koji se ne plaši da preuzme rizike i nove korake. Ovogodišnji moderni makeover klasika “Trésor” sata je savršen primer želje brenda da predstavi nešto sasvim novo. U liniji sa novom kolekcijom i njenim modernim dizajnom, Omega kuća je organizovala potpuno drugačiji vid proslave: večeru u Berlinu sa dodirom industrijalnog chica. Netipičnom događaju, čiji je domaćin bila tv lice Viviane Geppert, prisustvovale su velike poznate ličnosti. Počastvovana gošća je bila jedinstvena mlada zvezda – Kaia Gerber.

Za Trésor događaj, enterijer berlinskog “Kraftwerk-a” je bio transformisan u prostor ispunjen svetlošću, muzikom i magijom. Specijalno veče je započeto pre-večernjim izazovom: gosti su ulazili u izložbeni prostor kroz specijalno konstruisani lavirint, sa različito uređenim prostorijama koje bi svakog uvele u nerealnu, bajkovitu scenu ili dale mogućnost za slikanje.

CEO i predsednik brenda, Raynald Aeschilimann, pohvalio je Omega časovničare za njihov “osvežavajući i originalan pristup klasičnom satu” i nekoliko reči posvetio Kaiai Gerber. “Uzbuđeni smo što je Kaia deo Omega porodice. Nemoguće je zamisliti savršenije lice za predstavljanje novog Trésor sata. Iako je njena karijera tek počela, već je pokazala neverovatan nivo zrelosti i pozitivnosti.”

“Poput mnogih mladih devojaka iz moje generacije, volim vintage izgled. Omega novi satovi imaju klasičan stil, ali veoma cool i moderne akcente. Kao model imam priliku da nosim veliki broj različite odeće, ali se najudobnije osećam u farmerkama i patikama, a ono što volim kod ovih satova je jer se slažu uz oba stila”, rekla je Kaia.

Nova Trésor kolekcija nudi klasičan dizajn sa pravom modernom i edgy notom. Svaki model ima karakteristično tanko kućište, dostupno u dve veličine – 39mm i 36mm, zatim dijamante koji stvaraju obline sa svake strane i po jedan dijamant unutar krune. Omega je takođe dodala motiv cveta na svaku krunu, kreirane od pet logotipa brenda u crvenoj tečnoj keramici. Takođe se na zadnjem delu nalazi specijalno ogledalo sa “Her Time” dizajnom.

Pored devet Trésor satova, prezentovanih u glavnoj kolekciji, Omega je predstavila posebno za ovu priliku tri nova modela sa kućištem veličine 36mm – crveni Garnet, od 18k Canopus zlata i u plavoj nijansi -  koji će biti dostupni u buticima od oktobra.

foto: Omega

Pročitajte još

Pročitaj još