Najpopularniji Halloween kostimi u 2015.

Ukoliko još niste odlučili u koga ćete se maskirati ovog vikenda, verovatno ste pod pritiskom da pronađete savršen kostim. Lyst na osnovu sopstvenih podataka i Google statistike daje predviđanje likova koje ćemo najčešće sretati na ovogodišnjim maskenbalima povodom Noći Veštica:

1) Harley Quinn

Zloća iz filma Batman - koga će sledeće godine na velikom ekranu otelotvoriti australijska lepotica Margot Robbie — po Googleovim statistikama trenutno je najtraženiji kostim. Velike su šanse da nećete biti jedni šljokičavi super zloća ako se odlučite za ovaj kostim - samo ove nedelje ovaj kostim je na internetu pretraživan preko 70.000 puta.

2) Wonder Woman

Jasno nam je da ovaj kostim čini da se žene osećaju moćno. Lyst je u poslednjih 10 dana primetio neverovatan porast tražnje za crvenim, belim i plavim aksesoarima, kao i komadima sa dezenom zvezdica ili pruga.

3) Poison Ivy

Kim Kardashian se maskirala u čuvenog zlikovca 2011. godine, a izgleda da ni ove godine neće manjkati čuvenih otrovnica. U poslednje dve nedelje, tražnja za zelenim korsetom sa lišćem dizajnera Marquesa Alemide porasla je za neverovatnih 500%.

4) Minnie Mouse

Kostim klasičnog Dizni junaka sa kojim nema greške - ovog meseca 8.000 kupaca je na Lyst sajtu tražilo Eugenia Kim i Maison Michel Minnie Mouse uši.

5) Pocahontas

Sa dolaskom jeseni, prevrnuta koža uvek postane izuzetno popularna, pa nije iznenađenje što je ista i čest izbor za Noć veštica. Tražnja za haljinama sa resama na Lyst sajtu je tokom proteklog meseca doživela porast od 256%.

Foto via harpersbazaar.com

Pročitajte još

Pročitaj još