Nipplepeople na prvoj beogradskoj IQ žurci

Senzacionalan nastup hrvatskog elektropop benda Nipplepeople obeležio je prvu IQ žurku u beogradskom Urban Hangaru, na kojoj je predstavljen IQOS 3 Duo uređaj, dok su domaći dvojac D3S Aleksandra Duende i Akioki, kao i jedan od najpoznatijih britanskih radijskih DJ-eva, Alexander Nut, zagrevali i održavali vrelu klupsku atmosferu do ranih jutarnjih časova.

Žurka za koju se tražila pozivnica više u okupila je preko 500 poklonika kvalitetnog elektronskog zvuka ne samo iz Beograda, već iz čitavog regiona. Maskirani dvojac iz Hrvatske,  Nipplepeople, u potpunosti je opravdao epitet jedne od najpoznatijih koncertnih atrakcija već deceniju unazad. Neponovljivi audio-vizuelni efekti sinhronizovani sa izuzetnim vokalnim sposobnostima lepše polovine ovog neobičnog dua savršeno su se uklopili sa 3D i VR instalacijama koje su najavile dolazak IQOS 3 Duo, koji nudi mogućnost dve konsekutivne upotrebe, brže punjenje i luksuzan dizaj, a  publika je ovacijama ispratila najpoznatije numere misterioznih muzičara - „Sutra“ i „Frka“.

Iako je bio četvrtak, prva IQ žurka trajala je duboko u noć, a ostaje da vidimo kakvo iznenađenje nas očekuje za sledeći IQ party.

 

Pročitajte još

Pročitaj još