U Beogradu predstavljeni IQOS 3 i IQOS 3 Multi uređaji

Nova generacija uređaja IQOS – IQOS 3 i IQOS 3 Multi, koja predstavlja naredni korak u evoluciji ovog inovativnog proizvoda za zagrevanje duvana, lansirana je sinoć u Beogradu.

Kroz svojevrsnu sinergiju superiornog dizajna i naprednih performansi IQOS 3 daje mogućnost pušačima, koji bi inače nastavili da konzumiraju cigarete, da pređu na manje štetne alternative. Osluškujući potrebe IQOS korisnika, kompanija Filip Moris ponudila je ovu najnoviju verziju uređaja koja će biti istovremeno i prefinjena i eleganta, sa skraćenim periodom punjenja, magnetnom bravom, tanjim držačem, ali i dalje pružati vrhunsko iskustvo uživanja u najkvalitetnijem duvanu.

Uređaj IQOS 3 Multi predstavlja i  svojevrsnu i dizajnersku i korisničku inovaciju u odnosu na prethodne verzije, obzirom da daje  mogućnost za deset uzastopnih korišćenja bez punjenja, dok istovremo  zadržava elegantan stil i iskustvo originalne verzije.

Predstavljanjem nove generacije proizvoda kompanija Filip Morisa otišla je još korak dalje u realizaciji svoje vizije sveta bez duvanskog dima. Do sada je u razvoj IQOS-a uloženo više od 4,5 milijardi dolara i preko deceniju naučnih istraživanja najeminentnijih svetskih stručnjaka. IQOS je prvi proizvod iz kategorije koje se pojavio na tržištu, a pozitivan trend koji je započela kompanija Filip Moris ogleda se u činjenici da je od dana pojavljivanja IQOS-a na tržištu pre četiri godine do danas skoro 6 miliona pušača prešlo na ovu bolju i manje štetnu alternativu cigaretama.  

Pročitajte još

Pročitaj još