Galerija portret & Osnova garderobe - 27 komada koji su vam potrebni za kompletan ormar

Osnova garderobe - 27 komada koji su vam potrebni za kompletan ormar

Html in Gallery

Ona gradi ormar sa osnovnim stvarima i često završava sa onim što je u trendu. „Moj pristup je da ormar učinim održivim, a ženama pomažem u stvaranju garderobe sa komadima koji će se nositi iznova i iznova." Kako objašnjava, blisko sarađuje sa klijentima kako bi razumela njihov karakter i estetiku i zajedno razgovaraju o 27 komada sa kojima će završiti kompletnu garderobu.

Proba naslov H2

Postoji „zlatno pravilo“ od 7 osnovnih komada za žensku garderobu, koje prihvataju mnoge poznate ličnosti.

Ipak, tu je i lični osećaj šta treba da imate u svojoj garderobi, koji naglašavaju i različiti saveti modnih stručnjaka. Jedna od njih, Charlotte Warburto, koja je osnovala lični „stajling servis“ TBC (To Be Created), primenjuje na svoje klijente sopstveni sistem prema kojem capsule ormar može da primi 27 komada.

Ona gradi ormar sa osnovnim stvarima i često završava sa onim što je u trendu. „Moj pristup je da ormar učinim održivim, a ženama pomažem u stvaranju garderobe sa komadima koji će se nositi iznova i iznova." Kako objašnjava, blisko sarađuje sa klijentima kako bi razumela njihov karakter i estetiku i zajedno razgovaraju o 27 komada sa kojima će završiti kompletnu garderobu.

Među pitanjima koja postavlja svojim klijentima je koja je njihova omiljena modna ikona i koje bi komade želeli da dodaju u svoj ormar. Nakon što tačno shvati šta klijenti žele, počinje tako što "razbija" njihov ormar. Faza uklanjanja nepotrebnih stvari je neophodna kako biste mogli da napravite mesto za garderobu koja vam je zaista potrebna.

Pitanja koja Charlotte postavlja svojim klijentima mogla bi vam pomoći da bolje razumete svoje potrebe i prebacite kupovinu na komade koji najviše odgovaraju vašem stilu. Dakle, ako 7, 10 ili čak 20 komada zvuče premalo za vaš capsule ormar, sledećih 27 možda će vam olakšati odlučivanje koji komadi zauzimaju nepotreban prostor u vašem ormaru, a koje treba zameniti novim.

Pored klasike - kaput, pantalone, sako, bela košulja, olovka suknja, majica, farmerke - ne zaboravite da u svoju caspule kolekciju uvrstite i dva do tri trendi predmeta.

27 komada koje treba nabaviti ove jeseni otkrivamo u galeriji fotografija.

Pročitajte još

Pročitaj još

Dea Džanković: Umetnica zbog koje vrištimo i pijemo rakiju od suza

"Shvatila sam do koje mere su strahovi nekorisni u ljudskom društvu. Koliko je važno biti autentičan i hrabar. Od kada sam sebi i drugima prizala ko sam, nikada nisam bila bolja kao ljudsko biće i nikada nisam imala zdravije odnose sa svima oko sebe"

PART OF MY HEART: Saznajemo kako je bilo na interaktivnom art performansu Svetlane Ninković u galeriji Pizana u Portonovom

Za kreativni performans odabrana je savršena lokacija, Portonovi, koja važi za jedinstvenu kombinaciju luksuza, vrhunskih nekretnina i dizajna, kao i impozantne, netaknute prirode Bokokotorskog zaliva.

Posetite jedinstvenu izložbu Veliki format u ARTE galeriji

Na izložbi Veliki format, četvrtoj u okviru projekta Kolekcionar kao kustos i selektor, prikazana su dela monumentalnih dimenzija iz privatnih kolekcija.

Šejla Kamerić: Žene su u prošlosti proglašavane vešticama, a danas su još uvek degradirane, potlačene, ućutkane

Kao uvod u njenu izložbu "Mother Is A Bitch" koja je nedavno postavljenu u galeriji Eugster u Beogradu, razgovarali smo sa umetnicom o njenom radu, umetnosti, lepoti i ženi.

Posetite izložbu "Granice trošnosti" Vladimira Lalića

Nakon mnogobrojnih izložbi u Parizu, Njujorku, Singapuru, Trstu i Beogradu, umetnik nam na ovoj izložbi predstavlja recentne radove koji su rezultat eksperimentisanja sa novim medijumima i materijalima.

Pogledajte: Izložbu remek-dela najvećih imena jugoslovenske moderne i savremene umetnosti

Od 15. aprila 2022. godine u četiri izlagačka prostora ARTE galerije u Beogradu (Andrićev venac 4, Andrićev venac 12, Kralja Milana 3 i Svetogorska 29) biće otvorena nova izložba u okviru projekta Kolekcionar kao kustos i selektor, čiji je fokus na umetničkim delima velikog formata.