Kako preživeti susret sa bivšim

Znamo da vam najpre padne na pamet da izbegnete susret sa vašim bivšim, ali saberite se! Dajemo vam 10 praktičnih saveta kako da savladate ovaj napeti trenutak.

1) Na vašem telefonu uključite prednju kameru i iskoristite je umesto ogledala. Proverite da li vam je šminka na mestu ili da li imate hranu među zubima.

2) Niste našminkane? Dovoljno je da imate samo karmin, malo razmažite prstima i stavite na obraze. Opcija br 2 – možete reći da upravo dolazite iz teretane pa zato niste sređeni.

3)
Ako vam frizura nije baš sjajna, uzmite šampon za suvo pranje kose – daće vam instant volumen.

4) Kada se dogode ovakve situacije shvatite koliko je bitno da imate parfem u malom pakovanju sa sobom. Miris je veliki emotivni okidač, može evocirati lepe uspomene kada ga oseti na vama.

5) Znamo da ste videli na Fejsbuku gde je proveo letnji odmor, ali nemojte sa njim pričati o tome! Ne sme da zna da ga pratite!

6) Pokušajte da ne preterujete sa pričom o vašem novom, savršenom dečku. Spomenite ga u jednoj rečenici, budite intrigantni – mašta će sama učiniti svoje.

7) Ako ste single, možda je pametnije da pričate o novom poslu, unapređenju, odmoru koji ste uplatili... Život je uzbudljiv, iako on nije u njemu više.

8) Ako je bivši sa novom devojkom ili ženom, budite ljubazne i pohvalite njene cipele ili torbu iako vam se ne dopadaju uopšte.

9) Uvek imajte plan za beg! Pošle ste u bioskop, film počinje za 5 minuta! Krenule ste na koncert i već vas čekaju! Sigurni smo da ćete smisliti nešto.

10) Budite smirene i nemojte reći: „fino izgledaš, mogli bismo na piće?“.
Ne, ne biste mogli na piće, pristetite se zašto više niste zajedno.

Pročitaj još