Venera u hodu unazad: Vrati mi se ljubavi

Planeta Venera – ona kojoj je ljubav drugo ime, vladarka srca – imaće svoje retrogradno putovanje kroz znak Lava tokom celog avgusta i u prvoj nedelji septembra.

Priredila: Astrolog Olga Savić
Astro studio Kameleon 
Tel: 061-676-1594 
Facebook: Olga Savić

Kada ide prividno unazad po nebeskom svodu vraća nas na stvari koje nismo završili u smislu ljubavi. Nekoga nismo preboleli, nekoga nismo dovoljno ljubili, nekoga smo povredili, neko nam se još uvek provlači po tamnim ćoškićima naših sećanja, neko nam dolazi u snove i podseća na sebe...

Neke priče moraju da budu ispričane do kraja da bismo našli svoj mir i svoje oslobođenje jer duša čezne za još jednim dodirom, još jednim poljupcem, još jednim pogledom očiju u kojima se ogledaju zvezde.

Šta će nam doneti ova nebeska lepotica? Nov početak sa starim emotivnim partnerom. Dolazak osobe iz prošlosti, možda neko koga ranije niste voleli, koga ste doživljavali kao bliskog prijatelja a sada shvatate da se sve u vama probudilo samo jednim njegovim pozivom. Doneće vam zaljubljivanje u nekog ko likom, mirisom, pogledom, postupcima podseća na osobu koja vam je nekada bila sve. Doneće ljubavnike sa razlikom u godinama (Venera kvadrat Saturn). Doneće zabranjene, nemoguće ljubavi – koje su, baš zbog toga, toliko zanosne, toliko ekstatične, toliko prožimaju dušu. Doneće letnje avanture, spajanje sa nekim za samo jedan dan i jednu ludu noć i onda odvajanje. Bez žaljenja. Doneće sudbinske partnere – one koji su namenjeni da nam prodrmaju svet i izmaknu tlo pod nogama.

Kada Venera ide unazad, pazite u koga ćete se zaljubiti. Jer – ako ulazite u nešto potpuno novo, sigurno je da će biti obojeno težinom, ludilom, nemogućnošću da u potpunosti dobijete ono što želite.

Ovan

Retrogradna Venera tranzitiraće baš kroz vaše polje ljubavi a vladarka je vašeg polja ozbiljnih partnerstava. Nema šanse da vas mimoiđu neke bivše priče. Pripremite se za susret sa prošlošću i izvucite iz ovoga najbolje što možete.

Bik

Vaša vladarka će tokom avgusta imati čak četiri bitne konjukcije sa tranzitnim planetama i još kvadraturu od strane Saturna iz polja braka. Pošto ide kroz vaše polje doma i porodice, u žiži dešavanja biće bračni odnosi i duže emotivne veze gde se neke stvari iz prošlosti moraju rešiti ukoliko želite da nastavite dalje.

Blizanci

Venera vlada vašim poljem ljubavi i tranzitira kroz polje komunikacije i kratkih susreta, okoline – tako da je više nego izvesno da će do kontakta sa bivšim partnerima doći. Međutim, čini mi se da tu mora doći do razmimoilaženja u željama – vi ćete težiti stabilnijem odnosu, a druga strana ipak želi samo da obnovi sećanja. I ništa više.

Rak

Retro Venera tranzitiraće kroz polje posla i ličnih vrednosti. Da zanemarimo njenu materijalnu stranu, tranzit planete ljubavi doneće obnovu odnosa koji vam je veoma važan. Nećemo zanemariti činjenicu da i preko poslovnih okolnosti možete upoznati osobu koja predstavlja ono o čemu ste maštali.

Lav

Venera će u svom retrogradnom hodu tranzitirati baš kroz vaš znak. Ono što je najbitnije jeste njena konjukcija sa vašim vladarem, Suncem i to polovinom avgusta. Za vas ovo označava početak novog emotivnog ciklusa – daje vam se jedinstvena šansa da sve ono što vam je u ljubavi bitno pokrenete na bolje.

Devica

Tranzitiranje retrogradne Venere kroz polje podsvesti, tajni – našim dragim Devicama sigurno će doneti obnovu bivših emotivnih odnosa, ali verovatno sakriveno od očiju drugih. Takođe – uplitanje u zabranjene ljubavi i to sa velikom sigurnošću – one u kojima postoji znatna razlika u godinama.

Vaga

Pošto je tranzitna Venera, vaša vladarka, u polju prijateljstava, želja, ostvarenja, uzvraćene ljubavi – kod vas važi situacija da osobu koju ste smatrali prijateljem a koja se sada pojavljuje u vašem životu možete dići na ljubavni presto. Nekim drugim Vagama ovaj će tranzit doneti potvrdu da bivši partner još uvek ima emocije za njih.

Škorpija

Tranzit retrogradne Venere je u vašem polju karijere, javnosti. Ljubavi preko posla (sa obaveznom razlikom u godinama ili sa jakim karmičkim otežanjem – zbog Saturna u vašem znaku) ili ostvarenje vaše želje – da neka emocija bude ozvaničena.

Strelac

Ljubavi na daljinu, ljubavi na putovanju, ljubavi sa osobama koje nisu rodjenjem sa naših prostora. Takođe – neke svoje planove morate menjati jer se neizbežno – emocija upliće u vaš život. Dolazak osobe koja je dugo vremena boravila daleko i pokretanje emotivne priče sa njom.

Jarac

Tranzitna retrogradna Venera biće u vašem polju promena, kriza, strasti. Borba da se sačuva svoj mir, borba da se odoli slatkim iskušenjima koja vrebaju sa svih strana. Pokretanje tajnih erotskih odnosa. I prošlost, prošlost koja kuca na vrata i kojoj ne možete odoleti da ne otvorite.

Vodolija

Retro Venera biće u tranzitu baš kroz vaše polje ozbiljnih partnerstava, braka. Neke emotivne veze, neki bračni odnosi – sada imaju šansu da se poprave, srede, stabilizuju. Naravno – na teži način. Možda je potrebno da izgubite nekog da biste tek onda shvatili koliko vam je ta osoba vredna...

Ribe

Retrogradna Venera će tranzitirati kroz vaše polje svakodnevnih poslovnih obaveza a vlada poljem komunikacije i strasti. Kod vas su najviše naglašene mogućnosti za pokretanje prolaznih ljubavnih odnosa preko posla ili obnova kontakta sa nekim sa kim ste već bili u takvoj „šemi“. 

Pročitajte još

Pročitaj još