Harper's BAZAAR Oktobar 2018

Slavimo četvrti rođendan! Dobrodošli u veliko oktobarsko izdanje Harper’s BAZAAR magazina u kojem vas očekuje mnogo raznovrsnih i zanimljivih tema na preko 390 strana. S obzirom da je u pitanju četvrti jubilej, pripremili smo za vas dva iznenađenja: Max Factor poklon i čak četiri naslovne strane! Prve tri je ulepšala manekenka Ola Rudnicka u Alexander McQueen, Ralph & Russo Haute Couture i Georges Hobeika Haute Couture kreacijama...

Fotografije: Greg Swales; modni urednik: Marko Mrkaja; frizer: Muriel Vancauwen; asistent frizera: Rocio Roldan; šminker: Emily Mergaert; asistent fotografa: Akash Keer; model: Ola Rudnicka @ Next Models Paris

... dok se na četvrtoj naslovnoj strani nalazi naša neverovatna Marina Abramović, u haljini dizajnerke Roksande Ilinčić.

Fotografija: Dušan Reljin; modni urednik: Marko Mrkaja; kosa: Dragan Taubner za Balmain Paris Hair Couture; šminka: Dragan Vurdelja; asistent fotografa: Igor Čvoro

Pročitajte još

Pogledajte arhivu

Chanel ovog leta dolazi u London

Plan je da se Chanel druži sa obožavaocima i kupcima na lokalnom nivou. Prezentovana će biti najnovija replika kuće Metiers d'art, koja je predstavljena u Parizu prošlog decembra. Chanel će prikazati kolekciju Metiers d'art 2019/2020 u četvrtak, 4. juna u Old Billingsgate, viktorijanskoj zgradi iz 19. veka, smeštenoj u srcu grada.

Ove februarske beauty proizvode i parfeme ne smete propustiti

Kao što se trudite učestalo ispratite sve modne trendove, kao i najnovije modne kampanje, tako bi trebalo da budete posvećeni i kada je reč o kozmetici i parfemima. Posebno zbog toga što nam se bliži Dan zaljubljenih, proizvodi koji izlaze, ili su već izašli, ovog februara će nam odlično doći i kao poklon za sve voljene osobe u našim životima.

Louis Vuitton retro filmski posteri kao najava Pre-Fall 2020 kolekcije

Nakon što je obajavio da je postao vlasnik drugog najvećeg dijamana na svetu, Louis Vuitton je sada otkrio i najavu svoje Pre-Fall 2020 kolekcije. Ista je inspirisana retro filmova, posterima i stripovima širom sveta. - Ova kolekcija kreće na narativno putovanja u kom odevni komadi govore svoju priču, glasilo je zvanično medijsko obraćanje ove modne kuće.

Balenciaga se vraća na Couture revije nakon više od 50 godina

Tokom SS20 Couture revija održanih u Parizu, Balenciaga je podelila neke uzbudljive vesti. Naime, modna kuća će u julu 2020 godine ponovo postati deo ovih prestižnih revija.- Haute Couture je temelj ove modne kuće, tako da je moja kreativna i vizionarska dužnost da je ponovo pokrenem, rekao je kreativni direktor Demna Gvasalia.

Harper’s BAZAAR: februar 2020.

Najnoviji broj Harper’s BAZAAR magazina kojim ulazimo u mesec ljubavi je stigao!

Emma Stone na čelu Louis Vuitton 2020. kampanje

Louis Vuitton je objavio fotografije za novu žensku kampanju za proleće i leto 2020. godine. ista je inspirisana modom Pariza dvadesetih godina. Na čelu ove kampanje našla se Emma Stone, koja je inače i ambasador brenda Louis Vuitton.