Carine Roitfeld Fashion Book kalendar 2019

Projekat koji slavi žene.

Fotografisan od strane čuvenog Maria Sorrentija i proizveden od strane CR Studio-a, specijalna serija predstavlja omaž ženskoj snazi i lepoti. U stvaranju kalendara je učestvovala i kozmetička kuća Estee Lauder, kao i glumica Elizabeth Hurley sa CR devojkama Carolyn Murphy, Karlie Kloss, Hilary Rhoda, Joan Smalls, Grace Elizabeth, Fei Fei Sun, Anok Yai, Danielle Herrington, Halima Aden, Lakshmi Menon i Birgit Kos.

Fotografije su inspirisane lepotom cveća koje je cenjeno još od drevnih vremena. Veruje se da su ga koristili drevni Grci, Rimljani, Egipćani i Kinezi u svojim tradicionalnim obredima, dok se od viktorijanske ere smatra simbolom emocija.

Set se sastoji od prelepo dizajnirane kutije sa roze trakom u kojoj je smešten kalendar. Ono što ovaj kalendar čini posebnim jeste da će se 100% od prodaje donirati fondaciji za istraživanje raka dojke (Breast Cancer Research Foundation®). U galeriji pogledajte deo fotografija, a ceo kalendar možete kupiti slanjem poruke na link crwomen@crfashionbook.com i na taj način učestvovati u razvijanju istraživanja koje je bitno za svaku ženu današnjice, ali i budućnosti.

Pročitajte još

Pročitaj još