Carine Roitfeld predstavlja još jedan modni portfolio za Harper’s BAZAAR

Septembarsko izdanje Harper’s BAZAAR magazina, predstavlja dugo očekivani i prepoznatljivi Carine Roitfeld portfolio u kome učestvuju inspirativni glumci, modeli i muzičari.

Ove godine portfolio upotpunjavaju žene i muškarci koji su promenili svoju percepciju, odupirući se utvrđenom, izbegavanjem prihvaćenog i razbijanjem svakog pravila: Alicia Keys, Christy Turlington, Regina King, Awkwafina, Shailene Woodley, Lakeith Stanfield, Céline Dion, Kate Moss, Alek Wek i Devon Aoki.

„Za mene ne postoji ništa čuvenije od isticanja singularnosti – niko pre vas ili posle... i bez onih koji kopiraju jer ne bi znali odakle da počnu. Ali, iznad jedinstvenosti i talenta, deset kulturalnih moći u ovogodišnjem ICONS portfoliju su se proširile, redefinisale ili potpuno pozdravile od prihvaćenih utisaka, očekivanog ponašanja, prethodnih obrazaca i bilo kakvih pravila o njihovom radu. Njihov stav i samopouzdanje je inspiracija“, otkrila je Carine Roitfeld, globalna modna direktorka.

Portfolio će, kao što smo rekli, biti predstavljen u novom, septembarskom broju Harper’s BAZAAR magazina, a do tada pogledajte mali deo onoga što vas čeka!

V.R.

foto: Mario Sorrenti

Pročitaj još