Must have narukvice s potpisom Ive Viljevac!

Nakit treba da bude konkretan, skladan i elegantan, ali pored elegancije on mora biti dovoljno drugačiji da upadne u oči – to je ono čime se vodi Iva Viljevac.

“Nakit je vrlo raznolik kako bi istakao eleganciju, senzualnost i prefinjenost s jedne strane, i maštovitost, hrabrost i samosvest s druge strane”, istakla je dizajnerka čiji je svaki komad nakita napravljen uz maksimalnu koncentraciju na upravo taj komad, s puno ljubavi prema izradi.

Kožne “mašnica” narukvice izrađene su od najkvalitetnije eko-kože. Narukvice su u pravom smislu reči “handmade”. Ceo proces izrade tekao je pažljivo u ručnoj izradi – od rezanja kože, bušenja kože, lepljenja kože, stavljanja dugmadi, i na kraju graviranja logoa. Ideja je bila da se napravi konkretna narukvica, čije su glavne odlike kvalitet, nosivost i dugotrajnost. To je narukvica koja neće zahrđati, izblediti, niti izaći iz mode.

Dostupna je u čak osam boja i prilagodive je veličine. Idealna je kako za dnevne, tako i za večernje kombinacije. Dolazi upakovana u kutijici ili baršunastoj vrećici, pa je odlična i za poklon. Zavirite i na Facebook profil Iva Viljevac Fashion Jewelry, pa ako u kolekcijama ne uspete da pronađete nešto za sebe, postoji mogućnost izrade nakita po porudžbi za sve prilike!

Pročitajte još

Pročitaj još